یكی از مهمترین مشكلاتی كه در زمینه بحران آب در ایران وجود دارد پافشاری بر كاهش میزان مصرف آب در بخش خانگی است؛ بخشی كه براساس آمار اعلام شده از سوی مسئولان وزارت نیرو و مركز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تنها مصرف كننده هشت درصد از آب های موجود كشور است. این در حالی است كه 90 درصد آب مصرفی كشور در بخش كشاورزی و 2 درصد آن در بخش صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. آیا واقعا اهمیت آب در بخش خانگی و کشاورزی اینگونه است؟

نرم افزار Civil3D به شما در پروژه های راه سازی، نقشه برداری، احداث کانال های آب و… کمک می کند. در دوره Civil3D مجموعه ما شرکت کنید تا بر این نرم افزار و قابلیت های آن مسلط بشوید.

اهمیت آب در بخش خانگی و کشاورزی

بنابر اطلاعات سالنامه آماری کل کشور بخش کشاورزی مصرف کننده اصلی آب در کشور است. با نگاهی گذرا به آمار و اطلاعات در این زمینه در می‌یابیم که مدیریت مصرف آب کشور بیش از هر چیز نیازمند مدیریت کشاورزی و سرمایه‌گذاری در این بخش است. طی 22 سال اخیر نیز به‌شکل واضحی مشخص است مصرف بخش کشاورزی قسمت عمده‌ای از کل مصرف آب کشور را درطی سالیان متمادی به‌خود اختصاص داده‌است. مدیریت مصرف آب و پیشگیری از بحران های ناشی از آن یكی از برنامه هایی است كه نیازمند به همدلی و همراهی مردم و دولت می باشد.پیش فرض های ذهنی در شرایط كنونی بر این مولفه استوار است كه برنامه های دولت برای مصرف آب، آمرانه و مردم كمتر به آنها روی خوش نشان می دهند. این تقابل ذهنی دولت و مردم در زمینه مدیریت مصرف آب، موجب شده تا برنامه های صرفه جویی در بخش های مختلف آن چنان كه باید كارساز واقع نشود.

حتما بخوانید  چرا ارتفاع کوه ها نمی توانند خیلی بلند شود؟

با شرکت در دوره آموزش WEAP می توانید از قابلیت های نرم افزار سیستم ارزیابی و برنامه ریزی آب استفاده کنید.

موشن گرافیک اهمیت آب در بخش خانگی و کشاورزی زوایای دیده نشده این موضوع را بررسی کرده و به طرز هنرمندانه ای به تحلیل آن پرداخته است. این اثر توسط استودیو انیمیشن سازی نوشیکا تهیه شده است.

شما رو بیشتر از این معطل نمیکنیم و به تماشای این کلیپ زیبا دعوت می کنیم. لطفا در بازنشر این کلیپ رعایت حقوق کپی رایت و لوگو مجموعه را در نظر داشته باشید. با تشکر از شما مخاطب فرهیخته.

فاطمه قربانی
نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

لطفا صبر کنید