با سلام و ادب خدمت مخاطبین مهربان انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
در طی دوره هایی که در چندین سال گذشته در انجمن تخصصی مهندسی علوم آب در زمینه های مختلف نرم افزاری برگزار شد، مشکلی که در بیشتر دانشجویان، فارغ التحصیلان در مقاطع مختلف این رشته وجود داشت (به دلیل ارتباط تنگاتنگی که در دوره ها با عزیزان داشتیم) عدم درک درست از مفاهیم دروسی بود که در طی سال ها در دانشگاه ها آموختند و این امر موجب سردرگمی عزیزان در یادگیری مدل ها و نرم افزارهای این رشته شده بود. ما حدود چند ماه قبل یک پیش تولید سنگین و وقت گیر جهت تولید دروس اصلی رشته مهندسی آب از مقطع کارشناسی تا دکتری در گرایش های مختلف رو شروع کردیم. این دروس به صورت ویدیویی تولید شده (برای چندین سال) و ادامه خواهد داشت و به صورت کاملاً رایگان بر روی وبسایت انجمن تخصصی مهندسی علوم آب منتشر خواهد شد و همه دانشجویان و اساتید می تونند مشاهده کنند و استفاده کنند.

اگه ما رو دوست دارید، اگه سبک کار ما رو می پسندید، اگه درک میکنید که ما چقدرررر زحمت کشیدیم لطفا از ما حمایت کنید و پست های ما رو که در این کانال و وبسایت منتشر میشه رو برای دوستان تون هم بفرستین تا همه دانشجویان و اساتید در حوزه مهندسی آب در سراسر ایران و کشورهای فارسی زبان از این آموزش های تخصصی بهره مند بشن و دنیای ما جای بهتری برای زندگی بشه. این رو بدونید که ما پیشرفت نمی کنیم جزاینکه با هم یاد بگیریم.

حتما بخوانید  محاسبه بیلان آب

شما می توانید با کمک آموزش ماکرونویسی در اکسل میزان نشست سطح زمین را تعیین کنید. کافی است در این دوره آموزشی شرکت کنید تا از این توانایی اکسل استفاده کنید.

درس ششم از دوره هیدرولوژی کاربردی | انواع بارندگی

در ششمین جلسه از دوره‌ی آموزشی هیدرولوژی کاربردی در مورد بارندگی، دلیل وقوع بارش و انواع گوناگون آن صحبت شده و کلیه موارد به تفصیل تقدیم حضور سروران خواهد شد. در انتهای همین جلسه نیز ضمن بررسی چند سوال از آزمون‌های کنکور کارشناسی ارشد، کاربرد این نکات در پاسخگویی به سوالات آزمون‌های معتبر بررسی خواهد شد. شما رو بیشتر معطل نمیکنیم و به تماشای ششمین درس از دوره‌ی هیدرولوژی کاربردی دعوت می‌کنیم.

حتماً سوالات این درس رو در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید. ما مشتاقانه و صبورانه پاسخگوی شما هستیم. از خوندن نظرات شما انرژی می گیریم.

شما می توانید در رشته مهندسی آب درس بخوانید و ثروتمند شوید. در دوره مهندسین آب ثروتمند مجموعه ما شرکت کن تا کارآفرینی در این رشته را یاد بگیرید.

آرش ازکیا
اگر دورتر ها را دیدم، بر دوش بزرگان ایستاده بودم!
نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
محدثه دادخواه
12:26 - 1399/09/06
پاسخ دهید

باسلام و ادب
باتشکر از تدریس گویای شما استاد عزیز ، بسیار مفید بود .
ممنون

    الهه گودرزی
    12:48 - 1399/09/06
    پاسخ دهید

    با سلام و درود ..
    سپاس از همراهی همیشگی شما

سعید اقبالی
15:02 - 1399/09/01
پاسخ دهید

خیلی ممنون از لطفتون استاد لطف کردین
و خیلی ببخشید یه سوال دیگه که داشتم این بود که در احرای طرح و پروژه که از مدل سازی ،شبیه سازی، بهینه سازی استغاده میکنیم از ملزوماتشون در مورد اجرای همزمان شبیه سازی و بهینه سازی میشه جنبه های اقتصادی ،قدرت پیش بینی،داده های متغیر که کمک میکنن برای تحلیل دقیق میخواستم ببینم در این مورد هم میتونید کمکم بکنید

    آرش ازکیا
    15:09 - 1399/09/01
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    نمونه عملی این مقوله را در سطح پنجم دوره استادی متلب (جلسه چهارم) انجام می دهیم بدین صورت که میزان خروجی بهینه را در حالات مختلف بررسی کرده و در نهایت از بین تمام حالات بهینه موجود، مدلی را انتخاب میکنیم که Reliability بیشتری نسبت به سایر خروجی ها نشان دهد. بدین صورت که که بهینه سازی بر اساس مینیمال نمودن هزینه طرح دنبال شده و در نهایت با توجه به تعدد انتخاب های ممکن، مدلی که اطمینان پذیری بالا تری را تامین کرده به عنوان توصیه نهایی ارائه می شود.

      Saeid Eghbali
      15:19 - 1399/09/01
      پاسخ دهید

      خیلی ممنون از لطفتوت واقعا خیلی کمکم کردید با تشکر

سعید اقبالی
22:16 - 1399/08/30
پاسخ دهید

با سلام دانشجوی ارشد مدیریت منابع آب هستم یه سوالی در مورد تعداد باران سنج ها داشتم
اگه شرایط دو تا حوزه کاملا یکسان باشه تعداد ایستگاه،میانگین بارندگی و خطای مجاز برای هر دو حوزه برابر باشه چه عاملی میتونه باعث بشه که تعداد باران سنج های محاسبه شده در یکی از حوزه ها بیشتر باشه یا چرا با شرایط یکسان تعدادشون برابر نیست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    الهه گودرزی
    01:19 - 1399/09/01
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    از عوامل تعیین کننده در تعداد بارانسنج ها، وسعت حوضه مطالعاتی است که میتونه تعداد ایستگاههای بارانسنجی را در دو حوضه با شرایط یکسان، بیشتر و یا کمتر کند. از طرف دیگر داشتن توجیه اقتصادی نیز مهم می باشد که این امر، داشتن بارانسنج های بیشتر را در برخی حوضه ها، با محدودیت مواجه خواهد کرد.

لطفا صبر کنید