با سلام و ادب خدمت مخاطبین مهربان انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
در طی دوره هایی که در چندین سال گذشته در انجمن تخصصی مهندسی علوم آب در زمینه های مختلف نرم افزاری برگزار شد، مشکلی که در بیشتر دانشجویان، فارغ التحصیلان در مقاطع مختلف این رشته وجود داشت (به دلیل ارتباط تنگاتنگی که در دوره ها با عزیزان داشتیم) عدم درک درست از مفاهیم دروسی بود که در طی سال ها در دانشگاه ها آموختند و این امر موجب سردرگمی عزیزان در یادگیری مدل ها و نرم افزارهای این رشته شده بود. ما حدود چند ماه قبل یک پیش تولید سنگین و وقت گیر جهت تولید دروس اصلی رشته مهندسی آب از مقطع کارشناسی تا دکتری در گرایش های مختلف رو شروع کردیم. این دروس به صورت ویدیویی تولید شده (برای چندین سال) و ادامه خواهد داشت و به صورت کاملاً رایگان بر روی وبسایت انجمن تخصصی مهندسی علوم آب منتشر خواهد شد و همه دانشجویان و اساتید می تونند مشاهده کنند و استفاده کنند.

اگه ما رو دوست دارید، اگه سبک کار ما رو می پسندید، اگه درک میکنید که ما چقدرررر زحمت کشیدیم لطفا از ما حمایت کنید و پست های ما رو که در این کانال و وبسایت منتشر میشه رو برای دوستان تون هم بفرستین تا همه دانشجویان و اساتید در حوزه مهندسی آب در سراسر ایران و کشورهای فارسی زبان از این آموزش های تخصصی بهره مند بشن و دنیای ما جای بهتری برای زندگی بشه. این رو بدونید که ما پیشرفت نمی کنیم جزاینکه با هم یاد بگیریم.

حتما بخوانید  درس هیدرولوژی را چگونه بخوانیم؟ - قسمت دوم

اگر شما هم از استفاده کردن از پاورپوینت در ارائه هایتان خسته شده اید. می توانید در دوره آموزش Prezi  مجموعه ما شرکت کنید و ارائه های زیبایی داشته باشید.

درس هشتم از دوره هیدرولوژی کاربردی | تعیین تعداد ایستگاه‌های باران‌سنجی

در جلسه گذشته با انواع باران‌سنج و نحوه کارکرد نمونه‌های مختلف آن آشنا شدیم. در این جلسه به بحث تعداد بهینه‌ی ایستگاه‌های باران‌سنجی  در یک منطقه می‌پردازیم. مشخص خواهیم کرد در صورت وجود تعدادی ایستگاه خاص در یک منطقه معین، برای کاهش میزان خطای محاسبات، آیا نیازمند احداث ایستگاه جدید خواهیم بود یا تعداد ایستگاه های فعلی می‌توانند معرف میزان بارندگی موجود در کل حوضه مطالعاتی باشند؟. شما رو بیشتر معطل نمیکنیم و به تماشای هشتمین درس از دوره‌ی جذاب هیدرولوژی کاربردی دعوت می‌کنیم.

حتماً سوالات این درس رو در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید. ما مشتاقانه و صبورانه پاسخگوی شما هستیم. از خوندن نظرات شما انرژی می گیریم.

شما با شرکت در دوره آموزش Flow3D می توانید به بهترین شکل به مطالعه و تحلیل رفتار سیالات بپردازید.

آرش ازکیا
اگر دورتر ها را دیدم، بر دوش بزرگان ایستاده بودم!
نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
احمد ظاهر
06:50 - 1400/02/09
پاسخ دهید

سلام من از افغانستان هستم تشکری میکنم من هم در یکی از بخش های آب کار میکنم تا فعلا اینقدر معلومات در مورد اب نداشتم تشکری میکنم از بابت ترتیب این برنامه های اب

    الهه گودرزی
    10:38 - 1400/02/09
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    ممنون از حسن لطف شما و انرژی مضاعفی که به ما دادید.
    پایدار باشید

محمد حسین عارفی
13:26 - 1399/09/09
پاسخ دهید

سلام وقت بخیر
ببخشید میخواستم دیتا های بارش ایستگاه های باران سنجی و برای تهیه منحنی شدت مدت فراوانی و بعدش محاسبه رواناب سطحی یک منطقه شهری تهیه کنم.
چطور و از کجا میشه تهیه کرد از سایت هواشناسی کشور خواستم دیتا دانلود کنم منتها موفق به این کار نشدم. و اینکه برای اینکار گزارش ثبت روزانه و ساعتی لازمه یا ماهانه هم میشه? به این خاطر که دیتا های ماهانه را تونستم پیدا کنم
ممنون از همه بزرگواران

محمد طاهری
03:05 - 1399/09/08
پاسخ دهید

ممنون
انشالله پیشرفته مباحث هم ارائه بشه

    محسن محمدرضاپورطبری
    12:30 - 1399/09/08
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
    این مباحث از پایه تا دکتری می باشد که به ترتیب دروس بارگذاری می شود

لطفا صبر کنید