با سلام و ادب خدمت مخاطبین مهربان انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
در طی دوره هایی که در چندین سال گذشته در انجمن تخصصی مهندسی علوم آب در زمینه های مختلف نرم افزاری برگزار شد، مشکلی که در بیشتر دانشجویان، فارغ التحصیلان در مقاطع مختلف این رشته وجود داشت (به دلیل ارتباط تنگاتنگی که در دوره ها با عزیزان داشتیم) عدم درک درست از مفاهیم دروسی بود که در طی سال ها در دانشگاه ها آموختند و این امر موجب سردرگمی عزیزان در یادگیری مدل ها و نرم افزارهای این رشته شده بود. ما حدود چند ماه قبل یک پیش تولید سنگین و وقت گیر جهت تولید دروس اصلی رشته مهندسی آب از مقطع کارشناسی تا دکتری در گرایش های مختلف رو شروع کردیم. این دروس به صورت ویدیویی تولید شده (برای چندین سال) و ادامه خواهد داشت و به صورت کاملاً رایگان بر روی وبسایت انجمن تخصصی مهندسی علوم آب منتشر خواهد شد و همه دانشجویان و اساتید می تونند مشاهده کنند و استفاده کنند.

اگه ما رو دوست دارید، اگه سبک کار ما رو می پسندید، اگه درک میکنید که ما چقدرررر زحمت کشیدیم لطفا از ما حمایت کنید و پست های ما رو که در این کانال و وبسایت منتشر میشه رو برای دوستان تون هم بفرستین تا همه دانشجویان و اساتید در حوزه مهندسی آب در سراسر ایران و کشورهای فارسی زبان از این آموزش های تخصصی بهره مند بشن و دنیای ما جای بهتری برای زندگی بشه. این رو بدونید که ما پیشرفت نمی کنیم جزاینکه با هم یاد بگیریم.

حتما بخوانید  سامانه‌های چرخندی و واچرخندی

درس هفتم از دوره هوا و اقلیم شناسی | عناصر هواشناسی (دمای هوا)

از این جلسه تا چند جلسه آتی، در خصوص عناصر آب وهوایی مختلف صحبت می‌کنیم. در درس هفتم از دوره‌ی آموزشی هوا واقلیم‌شناسی به بررسی دمای هوا به‌عنوان یکی از مهمترین عناصر هواشناسی و عوامل موثر بر تغییرات دما خواهیم پرداخت. مقیاس‌های مختلف اندازه‌گیری دما را معرفی کرده و نحوه‌ی تبدیل آنها به یکدیگر را جهت ورود به انواع مدلهای اقلیمی و هیدرولوژیکی مختلف بررسی خواهیم کرد. همچنین با ادوات مختلف و ساختار آنها جهت اندازه‌گیری دمای هوا آشنا خواهیم شد. همراهی شما عزیزان، مایه‌ی افتخار خواهد بود.

حتماً سوالات این درس رو در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید. ما مشتاقانه و صبورانه پاسخگوی شما هستیم. از خوندن نظرات شما انرژی می گیریم.

الهه گودرزی
نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
وحیده
01:41 - 1399/10/09
پاسخ دهید

سلام.سپاسگذارم از ویدیوهای عالیتون.
در این قسمت در خصوص تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت ابتدا باید درجه سانتیگراد را در عدد ۱.۸ ضرب کنیم .ضریب ۰.۱۸ درست نمیباشد.

    الهه گودرزی
    02:25 - 1399/10/09
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    ضمن تشکر از توجه و دقت شما، اشتباه تایپی است و این ضریب 1.8 می باشد.

محدثه دادخواه
12:47 - 1399/02/12
پاسخ دهید

با سلام و وقت بخیر
ممنون از توضیحات کامل و جامع شما ، بسیار آموزنده و مفید بود .
باتشکر

    الهه گودرزی
    14:01 - 1399/02/12
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    ممنون از همراهی شما..
    پرانرژی باشید

لطفا صبر کنید