با سلام و ادب خدمت مخاطبین مهربان انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
در طی دوره هایی که در چندین سال گذشته در انجمن تخصصی مهندسی علوم آب در زمینه های مختلف نرم افزاری برگزار شد، مشکلی که در بیشتر دانشجویان، فارغ التحصیلان در مقاطع مختلف این رشته وجود داشت (به دلیل ارتباط تنگاتنگی که در دوره ها با عزیزان داشتیم) عدم درک درست از مفاهیم دروسی بود که در طی سال ها در دانشگاه ها آموختند و این امر موجب سردرگمی عزیزان در یادگیری مدل ها و نرم افزارهای این رشته شده بود. ما حدود چند ماه قبل یک پیش تولید سنگین و وقت گیر جهت تولید دروس اصلی رشته مهندسی آب از مقطع کارشناسی تا دکتری در گرایش های مختلف رو شروع کردیم. این دروس به صورت ویدیویی تولید شده (برای چندین سال) و ادامه خواهد داشت و به صورت کاملاً رایگان بر روی وبسایت انجمن تخصصی مهندسی علوم آب منتشر خواهد شد و همه دانشجویان و اساتید می تونند مشاهده کنند و استفاده کنند.

اگه ما رو دوست دارید، اگه سبک کار ما رو می پسندید، اگه درک میکنید که ما چقدرررر زحمت کشیدیم لطفا از ما حمایت کنید و پست های ما رو که در این کانال و وبسایت منتشر میشه رو برای دوستان تون هم بفرستین تا همه دانشجویان و اساتید در حوزه مهندسی آب در سراسر ایران و کشورهای فارسی زبان از این آموزش های تخصصی بهره مند بشن و دنیای ما جای بهتری برای زندگی بشه. این رو بدونید که ما پیشرفت نمی کنیم جزاینکه با هم یاد بگیریم.

حتما بخوانید  عناصر هواشناسی | توده‌ی هوا

درس نهم از دوره هوا و اقلیم شناسی | افتاهنگ و وارونگی هوا

در نهمین جلسه از دوره‌‌ی آموزشی هوا و اقلیم‌شناسی، به بررسی پدیده‌های “لپس‌ریت یا افتاهنگ” و وارونگی هوا می‌پردازیم همچنین شرایط ایجاد وارونگی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. شما رو بیشتر از این معطل نمیکنیم و به تماشای درس نهم  از دوره‌ی هوا و اقلیم‌شناسی دعوت می‌کنیم.

حتماً سوالات این درس رو در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید. ما مشتاقانه و صبورانه پاسخگوی شما هستیم. از خوندن نظرات شما انرژی می گیریم.

الهه گودرزی
نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
مجتبی روستایی
19:22 - 1401/03/01
پاسخ دهید

سلام
ویدیو قابل نمایش نیست!؟

    الهه گودرزی
    17:50 - 1401/03/02
    پاسخ دهید

    سلام و عرض ادب
    به علت اختلال اینترنت هست . لینک ویدئو مشکلی نداره .

سهیل
18:04 - 1399/10/04
پاسخ دهید

به ازای هر 100 متر 0.5 الی 0.6 درجه از دمای هوا کم میشه

    الهه گودرزی
    19:50 - 1399/10/04
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    رفرنس به کتاب هیدرولوژی کاربردی دکتر علیزاده/ فصل سوم .
    موفق باشید

حمیدرضا
18:23 - 1399/03/18
پاسخ دهید

با سلام،
مثل همیشه بسیار خوب و عالی بود.
ممنون

    الهه گودرزی
    18:26 - 1399/03/18
    پاسخ دهید

    با سلام وادب ..
    سپاس از اینهمه انرژی که به ما میدین.. امیدوارم مفید واقع بشه.
    پایدار باشید

لطفا صبر کنید