با سلام و ادب خدمت مخاطبین مهربان انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
در طی دوره هایی که در چندین سال گذشته در انجمن تخصصی مهندسی علوم آب در زمینه های مختلف نرم افزاری برگزار شد، مشکلی که در بیشتر دانشجویان، فارغ التحصیلان در مقاطع مختلف این رشته وجود داشت (به دلیل ارتباط تنگاتنگی که در دوره ها با عزیزان داشتیم) عدم درک درست از مفاهیم دروسی بود که در طی سال ها در دانشگاه ها آموختند و این امر موجب سردرگمی عزیزان در یادگیری مدل ها و نرم افزارهای این رشته شده بود. ما حدود چند ماه قبل یک پیش تولید سنگین و وقت گیر جهت تولید دروس اصلی رشته مهندسی آب از مقطع کارشناسی تا دکتری در گرایش های مختلف رو شروع کردیم. این دروس به صورت ویدیویی تولید شده (برای چندین سال) و ادامه خواهد داشت و به صورت کاملاً رایگان بر روی وبسایت انجمن تخصصی مهندسی علوم آب منتشر خواهد شد و همه دانشجویان و اساتید می تونند مشاهده کنند و استفاده کنند.

اگه ما رو دوست دارید، اگه سبک کار ما رو می پسندید، اگه درک میکنید که ما چقدرررر زحمت کشیدیم لطفا از ما حمایت کنید و پست های ما رو که در این کانال و وبسایت منتشر میشه رو برای دوستان تون هم بفرستین تا همه دانشجویان و اساتید در حوزه مهندسی آب در سراسر ایران و کشورهای فارسی زبان از این آموزش های تخصصی بهره مند بشن و دنیای ما جای بهتری برای زندگی بشه. این رو بدونید که ما پیشرفت نمی کنیم جزاینکه با هم یاد بگیریم.

حتما بخوانید  کاربرد متلب در حل معادلات به روش تنصیف نیوتن

درس سوم از دوره هیدرولیک جریان در مجاری روباز | جریان بحرانی و فوق بحرانی

در این جلسه به تأثیر نیروهای لزجت و گرانش پرداخته و اثرات افزایش یا کاهش هر یک از این نیروها در مقایسه با نیروی اینرسی را در راستای تغییرات رژیم جریان بررسی می کنیم. طی این جلسه تدریسی با دو ضریب بدون بعد به نام های عدد رینالدز و عدد فرود آشنا خواهیم شد و به جریان بحرانی و فوق بحرانی خواهیم پرداخت. شما رو بیشتر از این معطل نمیکنیم و به تماشای سومین درس از دوره هیدرولیک جریان در مجاری باز دعوت می کنیم.

حتماً سوالات این درس رو در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید. ما مشتاقانه و صبورانه پاسخگوی شما هستیم. از خوندن نظرات شما انرژی می گیریم.

آرش ازکیا
اگر دورتر ها را دیدم، بر دوش بزرگان ایستاده بودم!
نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
هیدرولیک
13:50 - 1399/01/13
پاسخ دهید

با سلام، امیدوارم کسی در این مجموعه باشه که بتونه پرش هیدرولیکی رو به من توضیح بده، حتی اساتید هم پاسخ منطقی ندادن، اینکه عدد فرود از بالای ۱ میاد پایین که جواب نشد، ماهیت این اتفاق عجیب و این رفتار عجیب جریان چیه؟ مفهوم و فیزیک واقعی موضوع چیه؟
امیدوارم کسی باشه بتونه پاسخ بده
ممنون

    آرش ازکیا
    14:50 - 1399/01/13
    پاسخ دهید

    با سلام
    قطعا در این دوره آموزشی بطور مفصل به این مبحث خواهم پرداخت و برنامه هایی رو هم کدنویسی میکنیم که به درک موضوع کمک کنه
    در حال حاضر فقط در مورد معادله فرود صجبت کردیم ولی بحث پرش هیدرولیکی هنوز مطرح نشده که انشاء الله در آیندهء نزدیک در مورد این ماهیت از رفتار جریان هم صحبت جامعی خواهیم داشت

حمیدرضا
00:59 - 1398/12/02
پاسخ دهید

با سلام و درود،
همچون دانشگاهی بدون ادعا آموزش میدهید و ما همچنان یاد میگیریم!
ممنونم از شما

    الهه گودرزی
    11:20 - 1398/12/02
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب..
    سپاس از توجه شما . هدف مجموعه رضایتمندی شما عزیزان است.

فرشاد علی پور
16:12 - 1398/12/01
پاسخ دهید

سلام. با تشکر . بسیار عالی و مفید بود

    آرش ازکیا
    23:12 - 1398/12/01
    پاسخ دهید

    با سلام و عرض ادب
    سپاس از لطف شما دوست و همراه گرانقدر
    بسیار خوشحالم که قادر بوده ایم نظر ارزشمند شما را جلب کنیم
    به امید موفقیت برای شما سرور عالیقدرم

لطفا صبر کنید