با سلام و ادب خدمت مخاطبین مهربان انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
در طی دوره هایی که در چندین سال گذشته در انجمن تخصصی مهندسی علوم آب در زمینه های مختلف نرم افزاری برگزار شد، مشکلی که در بیشتر دانشجویان، فارغ التحصیلان در مقاطع مختلف این رشته وجود داشت (به دلیل ارتباط تنگاتنگی که در دوره ها با عزیزان داشتیم) عدم درک درست از مفاهیم دروسی بود که در طی سال ها در دانشگاه ها آموختند و این امر موجب سردرگمی عزیزان در یادگیری مدل ها و نرم افزارهای این رشته شده بود. ما حدود چند ماه قبل یک پیش تولید سنگین و وقت گیر جهت تولید دروس اصلی رشته مهندسی آب از مقطع کارشناسی تا دکتری در گرایش های مختلف رو شروع کردیم. این دروس به صورت ویدیویی تولید شده (برای چندین سال) و ادامه خواهد داشت و به صورت کاملاً رایگان بر روی وبسایت انجمن تخصصی مهندسی علوم آب منتشر خواهد شد و همه دانشجویان و اساتید می تونند مشاهده کنند و استفاده کنند.

اگه ما رو دوست دارید، اگه سبک کار ما رو می پسندید، اگه درک میکنید که ما چقدرررر زحمت کشیدیم لطفا از ما حمایت کنید و پست های ما رو که در این کانال و وبسایت منتشر میشه رو برای دوستان تون هم بفرستین تا همه دانشجویان و اساتید در حوزه مهندسی آب در سراسر ایران و کشورهای فارسی زبان از این آموزش های تخصصی بهره مند بشن و دنیای ما جای بهتری برای زندگی بشه. این رو بدونید که ما پیشرفت نمی کنیم جزاینکه با هم یاد بگیریم.

حتما بخوانید  ماهیت کارکرد رویداد در workbook

درس هشتم از دوره اکسل مهندسی | ساخت ماتریس با حلقه‌های For چندگانه

چنانچه در مبحث مربوط به جلسه اول نیز به عرض سروران رسید، در دوره آموزشی اکسل مهندسی به عنوان اولین گام بررسی روند بر روی سری زمانی آب زیرزمینی دشت زنجان را در دستور کار قرار داده ایم. در این دشت، آمار سی ساله از قرائت های تراز سطح ایستابی ماه به ماه ثبت شده و این آمار طی یک تحلیل بسیار ساده و همه فهم حضور شریف سروران توصیف خواهد شد. مباحث به گونه ای تدریس شده اند تا حتی برای عزیزان محصل در مقطع کارشناسی نیز کارآمد باشد.

در جلسه گذشته نحوه استخراج مقادیر سالیانه ماتریس مربوط به تراز سطح ایستابی با استفاده از حلقه های تکرار متداخل توصیف شد. در هشتمین جلسه از دوره‌ی اکسل مهندسی در راستای تحلیل روند سری زمانی آب زیرزمینی دشت زنجان، با تشریح خط به خط کدهای مورد استفاده در ساخت ماتریس مقادیر تراز سطح ایستابی، با نحوه ساخت ماتریس‌های کمکی آشنا خواهیم شد. مباحث بصورت خط به خط تشریح شده تا برای تمام سروران علی الخصوص دوستان محصل در مقطع کارشناسی که دید محدودتر نسبت به مسائل دارند نیز کاملا شفاف و قابل پیاده‌سازی باشد. با تفویض افتخار همراهی خود در این مبحث از آموزش نیز همچنان حقیر را رهین منت و افتخار می‌فرمایید.

حتما بخوانید  تحلیل سری زمانی | ایجاد ماتریس متوسط تراز سطح ایستابی سالیانه

حتماً سوالات این درس رو در بخش دیدگاه ها برای ما ارسال کنید. ما مشتاقانه و صبورانه پاسخگوی شما هستیم. از خوندن نظرات شما انرژی می گیریم.

آرش ازکیا
اگر دورتر ها را دیدم، بر دوش بزرگان ایستاده بودم!
نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
محدثه دادخواه
23:28 - 1399/03/06
پاسخ دهید

با سلام و وقت بخیر
ممنون از زحمات شما ، واقعا دوره مفید و جذابی است .
خداقوت

    الهه گودرزی
    00:10 - 1399/03/07
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    سپاس از همراهی شما.. امید است همراهی گرمابخش شما عزیزان را بطور مستمر داشته باشیم.
    موفق باشید

    آرش ازکیا
    09:26 - 1399/03/07
    پاسخ دهید

    با سلام و احترام
    از اینکه این دوره برای دوستان و علی الخصوص حضرتعالی که همراه دائمی این مجموعه از آموزشها هستید مفید واقع شده، بسیار خوشحالم
    همانطور که در ویدیوها بارها اشاره کرده ام، عمیقا امیدوار هستم این دوره کارایی عملی داشته و عزیزان قادر باشند در امور جاری روزمره، این مفاهیم را بکار بندند و به خدمت گیرند

    شاد، سلامت و کامیار باشید؛ انشاء الله

لطفا صبر کنید