آموزش صفر تا استادی
نرم‌افزار ArcGIS

هر آنچه باید از تحلیل شبکه و آنالیز
داده‌های سطح زمین یاد بگیرید

ویدیو های آموزشی باکیفیت

بلافاصله پس از پرداخت، ویدیوها به همراه لینک دانلود داده‌ها، فایل‌ها و تمرینات در اختیار شما قرار می گیرد

آپدیت همیشگی

خریداران قبلی می توانند به طور رایگان آپدیت های آینده را دریافت کنند

به صرفه، جامع و کاربردی

با تمرین های عملی خود را محک میزنید. البته شما تنها نیستید. منتور در تمام لحظه ها همراه شماست.

داستان شکل‌گیری دوره

بعد از برگزاری کارگاه های متعدد در زمینه نرم افزار Arc GIS به این نتیجه رسیدم که نمی شود تمام مطالب موجود در این نرم افزار را در یک کلاس بیان کرد. فرصت محدود کارگاه، توان ارائه سرفصل های بیشتر را از من گرفته بود.
وقتی می دیدم کتاب های زیادی در بازار وجود دارد اما کامل و جامع نیست، و خیلی از دانشجویان و کارشناسان شرکت های مهندس مشاور از نبود یک منبع خوب جهت یادگیری نرم افزار Arc GIS رنج می برند، تمام تجربیات چندین ساله خودم رو همراه با منابع غنی لاتین، به شکل یک مجموعه کاربردی ایجاد کردم و در نهایت به یک سری اصول رسیدم.
اینجا بود که موضوع استاد شدن در نرم افزار Arc GIS ذهنم رو مشغول کرد. همیشه آرزویم این بوده افراد فوق حرفه ای در GIS داشته باشیم که علاوه بر حرفه ای بودن، به دیگران نیز یاد بدهند. بعد از این موضوع تصمیم گرفتم دوره استادی GIS را با این هدف طراحی کنم.
دانشجویانی که در دوره استادی GIS شرکت می کنند بعد از دوره هر آنچه که باید از نرم افزار GIS بدانند را آموخته اند. به عبارت دیگر، دانشجویانی که در این دوره شرکت میکنند بعد از دوره یک کاربر عادی GIS نمیشوند، تبدیل به یک استاد GIS می شوند که تعادل بسیار خوبی بین کارهای تئوری، فنی و دید تجربی برقرار میکنند و به تفکر و با استفاده از ابزارهای مختلف میتوانند پروژه خود را رشد دهند و در ادامه باعث افزایش بار علمی خود به طور چندین برابر شوند.

آموزش صفر تا استادی نرم‌ افزار ArcGIS

اگر به دنبال یک دوره آموزشی از نرم‌ افزار ArcGIS بوده باشید، پس از بررسی دوره های مختلف به این نتیجه می رسید که هیچ کدام از این دوره ها و منابع کامل نیستند. ما در انجمن تخصصی مهندسی علوم آب نیز به این مشکل آگاه بوده ایم و تصمیم گرفتیم تجارب چندین ساله خودمان را با استفاده منابع معتبر ترکیب کنیم و یک دوره آموزشی نرم‌ افزار ArcGIS را در قالب یک مجموعه کامل ارائه بدهیم. هدف ما این است که شما دانشجویان محترم پس از شرکت در این دوره آموزشی به یک استاد GIS تبدیل بشوید.

قبل از معرفی دوره آموزشی، قصد داریم نرم افزارهای مرتبط با این دوره را معرفی کنیم.

نرم‌ افزار ArcGIS

ابتدا نیاز است با مفهوم موضوع GIS بیشتر آشنا بشوید. سیستم اطلاعات جغرافیایی یا  GIS، مخفف عبارت Geographic Information System است که اگر بخواهیم آن را به فارسی ترجمه کنیم به معنای (سامانه اطلاعات جغرافیایی) است. این مفهوم در صنایع مختلف کاربردهای گسترده‌ای دارد و انواع تعاریف برای آن وجود دارد. به‌ طور کلی، GIS  به‌ عنوان مجموعه‌ ای از سخت ‌افزار، نرم ‌افزار، داده ‌های جغرافیایی و منابع انسانی تعریف می‌ شود که به منظور جمع‌ آوری، تجزیه‌ و تحلیل و به ‌کارگیری اطلاعات جغرافیایی به ‌کار می ‌رود.

نرم‌افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) نقش مهمی در دنیای فناوری امروزی ایفا می ‌کند. این نرم‌ افزار در زمینه ‌های مختلفی از جمله تحلیل ‌ها و پیشبینی‌ های زمین ‌آماری مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مخصوصا تحلیل ‌های زمین ‌آماری، به دلیل هزینه‌ های بالا یا عدم دسترسی به تمامی اطلاعات جامعه مکانی، اهمیت زیادی دارند. این تحلیل ‌ها بر مبنای مدل‌ های درون‌ یابی انجام می‌ شوند که از اطلاعات نقاط نمونه ‌گیری شده، به تخمین اطلاعات سایر نقاط نامعلوم یک منطقه می‌ پردازند.

سیستم اطلاعات جغرافیایی انواع مختلفی از روش ‌های درون‌ یابی را در خود جای داده است که از تخمین دقیق متغیرهای پیوسته مکانی پشتیبانی می ‌کنند. این روش ‌ها در زمینه‌ های متنوعی از جمله تخمین پراکنش عوامل زیست‌ محیطی، اقتصادی، اجتماعی، تحقیقی، بهداشتی، آموزشی، حقوقی و سایر مطالعات مورد استفاده قرار می ‌گیرند.

به‌ طور کلی، GIS به عنوان یک ابزار مهم و قدرتمند در تحلیل، مدیریت و بهره‌ برداری از اطلاعات جغرافیایی و مکانی در اختیار متخصصین و محققان قرار می دهد. این سیستم قادر است به‌ وسیله‌ ی نقشه، داده، آنالیز، نرم ‌افزارها و ابزارهای متنوع، دانش جغرافیایی را به‌ کاربران ارائه دهد و به بهبود فهم ارتباط مکان با پدیده ‌ها کمک کند.

نرم‌ افزار ArcGIS یک نرم‌ افزار سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) قدرتمند است که اطلاعات مکانی و نقشه ‌ها را مدیریت و تحلیل می ‌کند. این نرم ‌افزار قابلیت ‌هایی نظیر نمایش داده‌ ها و تولید نقشه‌ ها، مدیریت داده ‌های مکانی و توصیفی، انجام آنالیزهای مکانی، کار با تصاویر ماهواره ‌ای و داده ‌های سه ‌بعدی را دارا است. با تسهیل تجزیه و تحلیل جغرافیایی، ArcGIS به کاربران امکان تصمیم‌ گیری بهتر را می‌ دهد.

نرم افزار QGIS

نرم افزار بعدی که در این دوره از آن استفاده می کنیم، QGIS است. نرم ‌افزار کوانتوم جی آی اس (QGIS) یک ابزار سیستم اطلاعات مکانی (GIS) است که با استفاده از زبان برنامه ‌نویسی پایتون و کتابخانه ‌های GDAL، PROJ و GEOS توسعه یافته است. این نرم ‌افزار به منظور تحلیل، پردازش و نمایش داده‌ های مکانی و جغرافیایی مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مهم ‌ترین قابلیت‌ های QGIS شامل تولید نقشه‌ های چند‌لایه، پشتیبانی از فرمت‌ های متنوع نقشه و اتصال به بانک ‌های اطلاعاتی نظیر PostGIS، Oracle Spatial و MySQL می ‌باشد. این نرم ‌افزار به‌ عنوان یک ابزار رایگان و متن ‌باز در زمینه سیستم ‌های اطلاعات مکانی شناخته می‌ شود و امکاناتی نظیر مشاهده، ویرایش، تجزیه‌ و تحلیل داده‌ های مکانی را به کاربران ارائه می‌ دهد. این نرم ‌افزار می تواند داده ‌های مکانی را به صورت دوبعدی و سه‌بعدی با استفاده از انواع فرمت ‌ها در پروژه ‌ها به کار ببرد. QGIS به‌صورت تدریجی توانایی‌ های بسیاری را با استفاده از پلاگین‌ ها و ابزارهای گوناگون به این نرم ‌افزار افزوده است. این ابزار برای ایجاد و ویرایش نقشه‌ ها، تحلیل داده‌ های مکانی و همچنین مشاهده اطلاعات مکانی از اهمیت بالایی برخوردار است.

نرم افزار Google Earth

ابزار کاربردی که در این دوره از آن استفاده می شود، Google Earth  است. Google Earth ابزاری جامع و حرفه ‌ای در زمینه نقشه ‌برداری جغرافیایی است. این نرم‌ افزار با تصویربرداری ترکیبی از میلیاردها تصویر هوایی و ماهواره ‌ای، نقشه‌ هایی از سطح زمین ترسیم می ‌کند. به علاوه با این ابزار می توان از امکان تماشای مناطق مختلف، مشاهده تغییرات آب ‌و هوایی، مشخصات جغرافیایی و زیست محیطی و حتی ارتباط با منابع طبیعی مختلف استفاده کرد. از مزایای این ابزار استفاده از آن توسط دولت ‌ها، سازمان ‌ها و افراد برای نقشه‌ برداری دیجیتالی و برنامه‌ ریزی است. Google Earth یک تجربه بی نظیر از سطح زمین را به کاربران ارائه می ‌دهد.

نرم افزار Global Mapper

نرم افزار Global Mapper نرم افزار بعدی است که در این دوره از آن استفاده می کنیم. Global Mapper نرم ‌افزاری است که در زمینه تجزیه ‌و‌ تحلیل داده‌ های مکانی، ساخت و ویرایش نقشه ‌ها و مدل‌ های دیجیتالی به کار می‌ رود. این نرم‌ افزار توسط شرکت Blue Marble Geographics توسعه داده شده و به علت اهمیت داده‌ های مکانی و انتشار گسترده اطلاعات جغرافیایی، در علم GIS و نقشه‌ برداری مورد توجه قرار گرفته است. این نرم ‌افزار توانایی نقشه ‌برداری، اندازه‌ گیری و مکان ‌یابی را با استفاده از سیگنال ‌های آنلاین و دستگاه‌های GNSS/GPS دارد. Global Mapper با قابلیت دانلود داده‌ ها و اتصال به منابع ماهواره ‌ای نظیر لندست و داده‌ های توپوگرافی SRTM، یکی از بهترین نرم‌ افزارهای GIS و نقشه ‌برداری محسوب می‌ شود.

پس از آشنایی کلی با این نرم افزارها، در رابطه با اهمیت یادگیری نرم افزار ArcGIS صحبت می کنیم.

اهمیت یادگیری نرم‌ افزار ArcGIS چیست؟

اهمیت یادگیری نرم افزار ArcGIS این است که به عنوان یک ابزار جامع در تهیه، مدیریت، آنالیز و نقشه ‌برداری از اطلاعات جغرافیایی و پایگاه داده استفاده می ‌شود. این نرم افزار برای تجارت و برنامه‌ ریزی جغرافیایی اهمیت دارد. در رشته ‌های مختلف نظیر مهندسی نقشه‌ برداری، زمین ‌شناسی و مهندسی کشاورزی، این نرم افزار به عنوان ابزار تحلیل مکانی و نقشه‌برداری بسیار مفید است. این نرم افزار با سادگی بصری و امکانات قابلیت تنظیم، به عنوان ابزاری کارآمد در تحلیل مکانی و نقشه ‌برداری شناخته می ‌شود. در سال‌ های اخیر، ArcGIS رشد قابل توقعی داشته و به عنوان یک سامانه اطلاعات جغرافیایی در بسیاری از سازمان‌ ها و موسسات ضروری تلقی می‌ شود. استفاده از ArcGIS برای متخصصان GIS اهمیت بالایی دارد؛ زیرا این ابزار توانایی انجام پروژه‌ ها، شانس استخدام در شرکت‌ های بزرگ، تولید نقشه ‌های کاربردی و حل مسائل پیچیده را به آنان می‌ دهد. ما در سایت انجمن مهندسی آب، نرم افزارهایی مانند WaterGEMS و HEC-RAS را در قالب یک دوره آموزشی به مخاطبین خود معرفی کرده ایم. اکثر این نرم افزارها به اطلاعات به دست آمده از طریق GIS وابسته اند. پس یادگیری این نرم افزار برای هر کسی که به دنبال استفاده از سایر نرم افزارهای مهندسی آب است، واجب است.

پس از شناخت اهمیت یادگیری نرم افزار ArcGIS، نکاتی را در رابطه با این دوره آموزشی ارائه می دهم.

دوره آموزشی نرم‌ افزار ArcGIS

سعی کرده ایم در این دوره آموزشی به تمامی کاربردهای این نرم افزار اشاره کنیم. این دوره آموزشی همراه با مثال ها و پروژه های واقعی ارائه شده است. دوره آموزشی نرم افزار ArcGIS را به پنج سطح دسته بندی کرده ایم تا تمامی مخاطبین در هر سطحی بتوانند از این دوره بر حسب نیازشان استفاده کنند. برای مشاهده بیشتر جزئیات هر سطح به قسمت ریزمحتوای جلسات که در همین صفحه آمده است، رجوع کنید.

در ادامه به این موضوع اشاره می کنیم که مخاطب این دوره آموزشی چه کسانی هستند.

دوره آموزشی نرم‌ افزار ArcGIS مناسب چه کسانی است؟

پس از آشنایی با این محتویات این دوره، به این سوال پاسخ می دهیم: آیا این دوره مناسب شما است؟ نرم افزار ArcGIS به عنوان یک ابزار چند منظوره و بسیار کارآمد در زمینه ‌های مختلفی از جمله جغرافیا، شهرسازی، عمران، معماری، توریسم، اقتصاد، زمین‌ شناسی، هواشناسی، هیدرولوژی، شیمی، کارتوگرافی، نقشه ‌برداری و جغرافیای طبیعی به کار گرفته می ‌شود. این نرم افزار ابزاری مناسب برای تهیه، بررسی و آنالیز اطلاعات جغرافیایی در قالب پایگاه داده محسوب می‌ شود.

کاربرد اصلی برنامه ArcGIS در زمینه نقشه ‌برداری به خصوص در حوزه ‌هایی چون عمران، کشاورزی، زمین ‌شناسی، محیط ‌زیست، منابع طبیعی و جغرافیا بسیار برجسته است. این ابزار همچنین برای اساتید و محققین در رشته ‌های مرتبط با مهندسی آب، محیط ‌زیست، جغرافیا و علوم محیطی مناسب است.

کلام آخر…

امیدواریم شما همانند سایر مخاطبین ما از تهیه این دوره احساس رضایت داشته باشید و پس از پایان این دوره از یک کاربر عادی GIS به یک استاد GIS ارتقا پیدا کنید.

اگر مایل به مشاهده سایر دوره های آموزشی انجمن تخصصی مهندسی علوم آب هستید، می توانید با خرید اشتراک دوره های آموزشی به این محتواها دسترسی داشته باشید. البته بهتر است بدانید با خرید اشتراک، تنها در زمان معین می توانید ویدئوها را در خود سایت مشاهده کنید. اما با خرید دوره، به تمامی محتوای آن سایت به صورت دائمی دسترسی خواهید داشت. اگر می خواهید با پشتیبانان ما در ارتبط باشید، از طریق تیکت پشتیبانی اقدام کنید.

نرم افزارهای دوره

نرم افزار Arc GIS

نرم افزار QGIS

نرم افزار Google Earth

نرم افزار Global Mapper

چه مهارتی کسب می‌کنید؟

استاد GIS می تواند بدون درخواست کمک از کسی هر پروژه ای که به او داده شده است را انجام دهد؛

استاد GIS می تواند در شرکت های بزرگ، با حقوق و مزایای بالا استخدام شود؛

استاد GIS می تواند هوشمندانه پروژه های خود را در GIS مدیریت کند؛

استاد GIS می تواند با انواع داده های رستری، وکتوری و سایر فرمت های رایج کار کند و اهداف خود را به سرانجام برساند؛

استاد GIS می تواند از سنجنده های مختلف ماهواره ای داده های خود را جهت کارهای تحقیقاتی برداشت کند؛

استاد GIS می تواند مدل های جذاب و کاربردی در محیط GIS بنویسد؛

استاد GIS می تواند نقشه های خود را همانند شرایط موجود در طبیعت نشان دهد؛

استاد GIS می تواند بهترین سناریوهای مدیریتی را انتخاب کند؛

استاد GIS می تواند نقشه های کاربردی برای اهداف مختلف را تولید کند؛

استاد GIS می تواند بهترین مکان های انتقال آب، توسعه شهرک، سد، ایستگاه های هواشناسی و …. را محاسبه کند؛

استاد GIS می تواند عدم قطعیت های موجود در طبیعت را در محیط GIS مدل کند؛

استاد GIS می تواند تولباکس های متنوع و تخصصی برای پروژه های مختلف خود بسازد.

مدرس این دوره

محسن محمدرضاپور طبری

بنیانگذار انجمن تخصصی مهندسی علوم آب | دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

مدرس در وزارت نیرو،‌ مجتمع فنی تهران، شهرداری تهران،‌دانشگاه تهران،‌ دانشگاه امام حسین، و مراکز مختلف دولتی و دانشگاهی

منتور دانشگاه تربیت مدرس،‌ دانشگاه ارومیه | اجرای بیش از ۱۰۰۰ نفر ساعت سخنرانی و ۹۰ کارگاه آموزشی

به کار چه‌کسانی می‌آید؟

دانشجویان رشته‌های: عمران، کشاورزی، زمین شناسی، محیط زیست،‌منابع طبیعی،‌ جغرافیا و همه کسانی که علاقمند به حوزه مهندسی آب و علوم محیطی می باشند

مناسب برای اساتید رشته های مرتبط با مهندسی آب و محیط زیست و جغرافیا و علوم محیطی

کارشناسان شرکت های مهندس مشاور

علاقه‌مندان به حوزه سیستم اطلاعات جغرافیایی و مکانی

برای تمام کسانی که به فکر تولید یک پایان نامه و رساله قوی هستند.

افرادی که میخواهند در حوزه مهندسی آب و محیط زیست حرفی برای گفتن داشته باشند

افرادی که می خواهند در حوزه GIS به درجه استادی برسند

افرادی که میخواهند وارد دنیای درآمدزایی از طریق پروژه های سامانه اطلاعات مکانی شوند.

افرادی که خدمات GIS ارائه می دهند، و میخواهند سطح و قیمت پروژه های خود را افزایش دهند.

سوالات متدوال

اگر در سطح یک دوره استادی Arc GIS شرکت می کنید، نیازی نیست که پیش نیاز خاصی از Arc GIS بدانید .چون سطح از مقدماتی تا پیشرفته می باشد. سطوح Arc GIS به ترتیب بیان شده است که پیش نیاز یکدیگر می باشند.

با توجه به اینکه فیلم هر جلسه انتهای جلسه به شرکت کنندگان داده خواهد شد (برای شرکت کنندگان غیرحضوری ایمیل می شود) میتوانید در خانه به طور کامل بررسی نمایید و تمرین کنید. علاوه بر اینکه در سر کلاس هم یک تایمی برای تمرین قرارداده خواهد شد. همچنین در هر جلسه تکالیفی جهت تمرین بیشتر به شما داده می شود (شرکت کنندگان غیرحضوری تمرین های داده شده را حل نموده و جهت مشاوره و پشتیبانی می توانند با مدرس در ارتباط باشند).

بله. تمامی شرکت کنندگان این دوره (چه به صورت حضوری چه غیر حضوری) تمامی فایلها و ویدئوهای دوره های آینده را به رایگان دریافت میکنند.

بله. افراد زیادی از ما تقاضای معرفی نیروی انسانی میکنند. ما دانشجویان کوشا را به این شرکت ها معرفی میکنیم.

اگر شرکت کنندگان علاقه به کار عملی در زمان کلاس دارند میتوانند با خود لپتاپ های شخصی شان را بیاورند.

بله شرکت کنندگان همگی دسترسی به اینترنت دارند و میتوانند مطالب تدریس شده را مستقیما بر روی پروژه های خود اعمال نمایند. ضمن اینکه با دریافت فیلم همان جلسه میتوانند درخانه بیشتر روی مباحث آن جلسه تمرین نمایند.

فیلم های ضبط شده برای افرادی که غایب باشند، ایمیل خواهد شد.

تمام داده ها و نرم افزارها در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد

من ماهیانه چندصدهزار تومان برای یادگیری خودم و همکارانم سرمایه گذاری می‌کنم و در کارگاه‌ها و دوره‌ها و سمینارهای معتبر شرکت می‌کنم. کتاب ها مختلفی را مطالعه خریداری میکنم. این کار من شاید برای بسیاری از افراد، نشانه احمق بودن من و دور ریختن پول باشد!

اما به نظر من این دید بسیار ساده لوحانه است! چطور است که ما در یک رستوران یا وقتی که برای خرید پوشاک مراجعه می‌کنیم به سادگی چندصدهزار تومان خرج می‌کنیم اما زمانی که موقع سرمایه گذاری روی خودمان می‌شود، دستمان می‌لرزد و اصطلاحاً چرتگه می‌اندازیم؟؟؟ پیشنهاد می‌کنم شما نیز مانند من، همیشه بخشی از درآمد خود را برای یادگیری اختصاص دهید، درست مثل قبض آب و برق و یا خوراک و پوشاک!
با همه این اوصاف، تمام تلاش مجموعه انجمن تخصصی مهندسی علوم آب بر این بوده که مبلغ دوره استادی Arc GIS کاملاً منصفانه باشد.

بله به همه شرکت کنندگان گواهی حضور در دوره ارائه خواهد شد

ریز محتوای جلسات

سطح 1
590,000
1,600,000

جلسه یک | به دنیای من خوش آمدید! (شروع دوره استادی GIS)

اصول و مفاهیم اولیه

  • تکنولوژی GIS برای چه کسانی مفید است؟
  • سامانه اطلاعات جغرافیایی چیست؟ آیا با اطلاعات مکانی تفاوتی دارد؟
  • آشنایی با مفاهیم پایه سامانه های اطلاعات جغرافیایی
  • کارکرد اصلی سیستم اطلاعات جغرافیایی چیست؟

مدل های داده در GIS

  • انواع داده های جغرافیایی و مفهوم آن
  • مفهوم عارضه و کلاس عارضه چیست و معرفی انواع آن
  • بیان تفاوت داده های هندسی و توصیفی
  • تشریح انواع مدل های مکانی (رستری، وکتوری و نامنظم مثلثی)
  • کاربرد انواع مدل های مکانی
  • چگونگی نمایش داده های جغرافیایی
  • آشنایی با روش های جمع آوردی داده ها
  • آشنایی با پایگاه های دانلود رایگان داده ها

شروع کار با نرم افزار Arc GIS

  • معرفی انواع نرم افزارهای سیستم های اطلاعات جغرافیایی
  • اجزا تشکیل دهنده  GIS
  • چرا نرم افزار Arc GIS؟
  • بهترین و معتبرین ورژن نرم افزار Arc GIS چیست؟
  • فرمت های مختلف (اجباری و اختیاری) نرم افزار  Arc GIS
  • تاریخچه نرم افزار  Arc GIS
  • در ۱۰ دقیقه نرم افزار خود را نصب و کرک کنید!
  • کاربرد ماژول های مختلف نرم افزار  Arc GIS
  • معرفی ماژول های Arc Map، Arc Catalog، Arc Globe و Arc Scene

تبریک. به محیط ArcMap خوش آمدید

  • با محیط ArcMap خود آشنا شوید
  • یکبار برای همیشه، دسته بندی های ArcMap خود را بشناسید
  • کار با ابزارهای اولیه و نحوه کارکرد نرم افزار ArcMap
  • آشنایی با نوار ابزارهای مهم در Arc Map و ساختارهای آن
  • چگونه داده خود را وارد کنیم؟!
  • ورود انواع داده های وکتوری، رستری و شبکه نامنظم مثلثی
  • آموزش روش های فراخوانی و مشاهده جداول و لایه های اطلاعاتی
  • بخش TOC چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • چگونه ارورهای لایسنس در نرم افزار را برطرف کنیم؟
  • آیا نرم افزار Arc GIS پروژه محور است یا سند محور؟
  • چگونه پروژه و لایه های خود را ذخیره کنیم؟
  • ذخیره پروژه برای انواع ورژن های Arc GIS چگونه است؟

جلسه دوم | انتخاب نام نیکو برای من (Label & symbology)

نقشه خود را به همه معرفی کنید

  • معرفی کردن نقشه به همه یعنی چه
  • آیا برچسب زدن (Label) به نقشه کار خوبی است؟
  • چگونگی برچسب زدن عوارض وکتوری
  • تنظیمات ظاهری برچسب ها
  • تنظیم محل قرارگیری برچسب ها
  • استفاده از الگوهای پیش فرض
  • اعمال محدودیت در نمایش برچسب
  • دسته بندی برچسب ها به چند روش
  • کاربرد کلاس های برچسب در نقشه ها
  • شیوه های پیشرفته نمایش برچسب ها
  • تنظیمات برچسب ها برای عوارض خطی، نقطه ای و پلیگونی
  • برچسب زدن گروه های خاص چگونه است؟
  • اولویت برچسب زنی چگونه اعمال می شود؟
  • وزرن دهی به برچسب ها
  • حذف و نمایش موقت برچسب ها

نقشه خود را متفاوت نشان دهید

  • کاربرد نمادسازی (symbology) کجاست؟
  • نمادسازی عوارض وکتوری
  • روش های نمادسازی ساده و پیشرفته
  • چگونگی استفاده از نمادهای پیش فرض
  • تنظیمات ظاهری نمادهای خطی و پلیگونی و نقطه ای
  • چگونه به مناسب ترین نماد برای نقشه مان برسیم؟
  • گروه بندی نمادسازی برای عوارض
  • ساخت نمادهای منحصر به فرد و ترکیبی
  • تعریف رنگ و طیف برای گروه نمادها
  • چگونه یک عارضه را متفاوت از بقیه نشان بدهیم؟
  • چطور نمادهای پیش فرض را ایرانیزه کنیم؟
  • چطور نمادهایی مطابق با سلیقه خود بسازیم؟
  • ساخت انواع نمادهای ادارات و سازمان های ایرانی
  • رعایت نکات کلیدی برای نمادسازی ایرانی
  • نمادسازی سه گانه و ترکیبی
  • تنظیمات پیشرفته در بخش نمادسازی
  • چگونه بهترین الگوها را برای نمادهایمان طراحی کنیم؟
  • پیش شرط های موردنیاز برای استفاده از الگوها
  • تشریح کامل نمادسازی کمی و کیفی
  • چگونه به نمادهایمان رنگ بندی گرادیان بدهیم؟
  • ایجاد نقشه های تراکم و نرمال سازی آن

برای نقشه خود دعوت نامه صادر کنید

  • هایپرلینک (Hyperlink) یا دعوت نامه؟
  • چگونه برای نقشه خود هایپرلینک بسازیم؟
  • ساخت هایپرلینک به 4 روش متفاوت
  • نمایش ویژگی های عوارض با Identify
  • شیوه ساخت Bookmark
  • تنظیمات و مدیرت بوکمارک ها

جلسه سوم | وارد دیتابیس من شوید و جستجو کنید ( Selection & Arc Catalog)

وارد دیتابیس من شوید

  • آشنایی با محیط Arc Catalog
  • کاربردهای نرم افزار  Arc Catalog
  • مهم ترین ماژول های  Arc Catalog
  • کار با اطلاعات مکانی در محیط  Arc Catalog
  • کار با اطلاعات توصیفی در محیط  Arc Catalog
  • ارتباط و اتصال بین نرم افزار و داده ها در  Arc Catalog
  • جداول و لایه های اطلاعاتی خام خود را بسازید
  • ژئودیتابیس چیست؟ انواع ژئودیتابیس کدام هستند؟
  • چگونه در Arc Catalog و Arc Map ژئودیتابیس بسازیم؟
  • ایجاد شیب فایل به روش های مختلف
  • پایگاه داده زمینی چیست؟
  • انواع پایگاه داده زمینی، تفاوت ها و مزایای آنها و مقایسه آنها
  • پایگاه داده محلی خود را بسازید
  • پایگاه داده یا Database، مسئله این است.
  • Personal Geodatabase  و خصوصیات آن
  • File Geodatabase  و خصوصیات آن
  • مجموعه داده یا Feature dataset
  • کلاس عارضه یا Feature class
  • چگونه برای پروژه های بزرگ دیتابیس بسازیم؟
  • شرایط و ضوابط ساخت ژئودیتابیس برای پروژه های بزرگ

در نقشه خود جستجو کنید

  • چگونه از Selection ها بیشترین استفاده را ببریم؟
  • پیدا کردن ویژگی خاص از میان انبوهی از داده ها
  • انتخاب عوارض با تعریف Query
  • با ابزار Selection چه عوارضی و چه نقشه هایی را می توان انتخاب نمود؟
  • از ابزار Selection چه زمانی نمی توان استفاده کرد؟
  • محدودیت های استفاده از ابزار Selection
  • مناسب ترین مناطق جهت هر پروژه ای را پیدا کنید
  • بهترین محل تغذیه مصنوعی آبخوان خود را پیدا کنید
  • چاه های آلوده محدوده مطالعاتی خود را از میان انبوهی از چاه ها شناسایی کنید
  • مناطقی که دارای آب شرب با کیفیت هستند را جدا کنید
  • عناصر کیفی آبخوان را پایش کنید
  • و ده ها سوال دیگر که می توانید پاسخ آن را از این بخش بیابید …

جلسه چهارم | صدور شناسنامه برای من (سیستم مختصات و تصویر، زمین مرجع کردن)

شناسنامه نقشه خود را ایجاد کنید

  • معرفی مرجع مکانی (Spatial reference)
  • خطای Unknown Spatial reference به چه معناست؟
  • آیا کره زمین دایره است؟
  • ارتفاع عوارض بر روی کره زمین چگونه اندازه گیری می شود؟
  • مفهوم ژئودزی به چه معناست؟ و دانشمندان ژئودزی چه کسانی هستند؟
  • کاربرد بیضوی مرجع کجاست؟ و چگونه محاسبه می شود؟
  • کدام مدل گرانشی زمین مناسب نقشه های ماست؟
  • تعریف سیستم مختصات جغرافیایی و کمیت های آن
  • مشکل پوست پرتغالی
  • در چه مواقعی به سیستم تصویر نیاز داریم؟
  • سیستم تصویر UTM و لامبرت و تشریح آن
  • یک سیستم تصویر استاندارد باید چه ویژگی های داشته باشد؟
  • تبدیلات بین سیستم های مختلف به چه نحوی است؟

 

شناسنامه نقشه خود را عکس دار کنید

  • زمین مرجع کردن (Georeferencing) به چه معناست؟
  • استفاده از نرم افزار گوگل ارث (Google earth) برای زمین مرجع کردن
  • آموزش کامل کار با نرم افزار گوگل ارث
  • آشنایی با تنظیمات پیشرفته نرم افزار گوگل ارث
  • آماده سازی داده ها، ذخیره سازی و انتقال داده از گوگل ارث به Arc Map
  • روش های مختلف ورود نقاط کنترلی
  • زمین مرجع کردن با مختصات گوناگون
  • نقشه خود را با مختصات دلخواه، به طور حرفه ای تنظیم نمایید
  • چگونه در نرم افزار Arc GIS به نقشه خود سیستم مختصات صحیح دهیم؟
  • انتخاب مناسب ترین سیستم تصویر برای نقشه خود
  • از تنظیمات مخفی سیستم تصویر خود مطلع شوید
  • چگونه خطاهای ژئورفرنس کردن را کاهش دهیم و به صفر برسیم؟
  • با تنظیمات Spatial Reference آشنا شویم.
  • استفاده از نرم افزار Excel در نرم افزار Arc GIS
  • تعریف مرجع مکانی برای نقشه های رستری
  • زمین مرجع بر مبنای یک نقشه ثانویه
  • زمین مرجع کردن با نقشه KML
  • زمین مرجع کردن نقشه های اسکن شده
  • کاربردهای انواع روش های زمین مرجع کردن

جلسه پنجم | صدور شناسنامه برای من (تصحیح هندسی)

  • تصحیح هندسی به چه معناست و چه نیازی به آن است؟
  • تصحیح هندسی در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • مراحل تبدیل یک تصویر/داده خام به یک داده/تصویر قابل استفاده در GIS
  • انتخاب مناسب ترین معادله جهت تصحیح هندسی
  • کنترل دقت تصحیح هندسی چگونه است؟
  • بیان تفاوت های تصحیح هندسی در نقشه های کاغذی و تصاویر ماهواره ای
  • چگونه نقشه تصحیح شده را ذخیره کنیم؟
  • مواردی که باید در خروجی تصحیح هندسی رعایت کنیم
  • انتخاب روش نمونه برداری مناسب در تصحیح هندسی
  • الزاماتی که باید در پروژه های مختلف جهت تصحیح هندسی رعایت کنیم
  • تعریف و تغییر سیستم تصویر و مختصات داده های وکتوری
  • تعریف و تغییر سیستم تصویر و مختصات داده های رستری
  • استفاده از انواع ابزارهای تبدیل گر برای تعریف سیستم مختصات

جلسه ششم | پیرایش چهره من (ابزار Editor و Draw)

قسمت های مختلف نقشه خود را ویرایش کنید

  • ترسیم و ویرایش عوارض وکتوری
  • چگونه از ابزار Editor و Draw استفاده کنیم؟
  • آشنایی با مفاهیم Vertex، Segment، Part و Sketch
  • ساخت الگو برای عوارض ویرایشی
  • معرفی ابزارهای ترسیم و کاربرد آنها
  • ویرایش جداول اطلاعاتی
  • ساخت انواع Shapefile
  • ویرایش عوارض به صورت موازی و عمودی
  • ترسیم عوارض با ابزارهای ترکیبی
  • اضافه کردن عوارض دلخواه به نقشه خود
  • چگونه عوارضی با فاصله مساوی از هم رسم کنیم؟
  • چگونه ایستگاه نقطه ای (هیدرومتری، چاه ها، فرودگاه و …) به نقشه خود اضافه کنیم؟
  • چگونه خطوط جاده ای و رودخانه ای و … را رسم کنیم؟
  • با حرکت موس، عارضه دلخواه خود را بکشید
  • شکل و متن نقشه خود را تغییر دهید
  • نقاط دست خورده خود را اصلاح کنیم
  • عوارض خود را به صورت تودرتو ایجاد کنیم
  • ترسیم عوارض با مختصات های دقیق
  • ترسیم عوارض با زاویه های مشخص
  • چگونگی استفاده از عوارض گوگل ارث در Arc map
  • ترسیم عوارض بدون کلیک های متوالی
  • ایجاد عوارض چندبخشی
  • تغییر سیستم مختصات نقشه ها در حین ویرایش

ویرایش نقشه با استفاده از پایگاه داده OSM

  • آشنایی با پایگاه داده OSM
  • استفاده از نقشه های Open Street Map
  • شیوه تهیه نقشه های OSM
  • آموزش حرفه ای نرم افزار Global Mapper
  • آشنایی با تنظیمات پیشرفته نرم افزار گلوبال مپر
  • چگونگی استفاده از فایل های گلوبال مپر در Arc GIS
  • چگونگی استفاده از فایل های OSM در Arc GIS
  • معرفی جدول اطلاعاتی پایگاه داده OSM
  • جداسازی نقشه های برداری از نقشه های اصلی
  • معرفی اکستنشن Arcbrutile
  • تهیه تصاویر ماهواره ای به صورت آنلاین در محیط Arc map
  • استفاده از سرویس رایگان Bing برای تهیه تصاویر ماهواره ای در محیط Arc map
جلسه هفتم | پیرایش حرفه ای چهره من (Advanced Editing)
  • نقشه خود را با ویرایش پیشرفته مجهز کنید
  • معرفی ابزار Advanced Editing
  • ابزارهای پیشرفته ویرایش چه کاربردی دارند؟
  • شیوه ساخت نقشه های خطی، پلیگونی و … به طور حرفه ای
  • نکات حرفه ای نقشه شهرداری ها در ترسیم عوارض
  • ترسیم انواع عوارض هندسی با مختصات واقعی
  • ترسیم عوارض بدون فاصله و عوارض جانبی
  • آشنایی با تنظیمات پیشرفته Snapping
  • ترکیب چندین عارضه در یک نقشه
  • جداسازی عوارض چندگانه به صورت دقیق و تقریبی
  • چگونه ویژگی های یک عارضه را مشخص کنیم؟
  • نقشه های کشوری و منطقه ای چگونه ترسیم می شوند؟
  • نکات حرفه ای شرکت های مشاور جهت ترسیم نقشه
  • چگونه هر عارضه ای را در نقشه خود خلق کنیم؟
  • چگونه برای عوارض حریم تعریف کنیم؟
  • حریم رودخانه و جاده خود را رسم کنید
  • نکاتی که شرکت های بیمه رعایت می کنند
  • چگونه نقشه های خصوصی و بهینه شده بسازیم؟
  • به راحتی لایه ها خود را برش بزنید!
  • نقاط مشترک لایه های خود را انتخاب کنید
  • لایه های خود را به صورت یکپارچه درآورید
  • لایه های خود را به یکدیگر متصل کنید
  • اصلاح عوارض شکسته
  • ستون های مشترک جداول توصیفی لایه های خود را جدا کنید
  • محاسبات آماری ویژگی های جداول اطلاعاتی
  • محاسبات هندسی دقیق در جداول اطلاعاتی
  • ایجاد رکورد و فیلد در جداول اطلاعاتی

جلسه هشتم | اشتراک گذاری تصویر من (ذخیره کردن و خروجی گرفتن)

با ذخیره کردن مناسب نقشه خود، دیگر نگران هیچ چیز نباشید

  • 7 گام برای ساخت یک خروجی استاندارد
  • استاندارد Esri جهت خروجی گرفتن از پروژه های GIS
  • استاندارد سازمان های و مراکز دولتی ایران جهت خروجی گرفتن
  • چگونه پروژه GIS خود را به صورت پکیج ذخیره کنیم؟
  • اصلاح خطاهای احتمالی ساخت پکیج
  • چگونه تمام لایه های موجود در پروژه خود را به هم ارتباط دهیم؟
  • برای نسخه های مختلف نرم افزار، ذخیره های مختلف بگیریم
  • کیفیت تصویر خروجی خود را مشخص کنیم
  • چگونگی ذخیره کامل داده­ ها در GIS
  • ذخیره سه لایه پروژه های Arc GIS

آماده خروجی گرفتن از نقشه خود شوید

  • چیدمان یا Layout چیست؟
  • آماده سازی جهت ساخت  Layout
  • تنظیمات کاغذ و اندازه و جهت چیدمان
  • تنظیمات عنوان و توضیحات حاشیه
  • چه نیازی به راهنمای نقشه است؟
  • تنظیمات پیشرفته ساخت راهنمای نقشه
  • مقیاس چیست؟ و بهترین مقیاس کدام است؟
  • تنظیمات پیشرفته ساخت انواع مقیاس
  • بومی سازی مقیاس نقشه ها
  • تنظیمات خودکارسازی اندازه مقیاس نقشه
  • ساخت جهت های جغرافیایی برای نقشه
  • دیتا فریم ها چه هستند و چه کاربردی دارند؟
  • چگونه نقشه خود را از کپی کردن محافظت کنیم؟
  • اضافه کردن تصویر شخصی به چیدمان
  • اضافه کردن شبکه مختصات جغرافیایی به چیدمان
  • تعیین شیوه نمایش شبکه مختصات بر روی نقشه
  • ایجاد خروجی گرافیکی از نقشه
  • تنظیم کیفیت تصاویر نهایی جهت پروژه های گوناگون
  • افزودن آمار و اطلاعات از اکسل به نقشه
  • اصول اتصال آمار و اطلاعات به نقشه
  • اتصال اطلاعات اکسل به جداول توصیفی عوارض
  • شیوه ساخت انواع نمودار
  • تنظیمات پیشرفته بخش های مختلف نمودار
  • چگونگی اضافه کردن نمودار ساخته شده به نقشه
  • ساخت عناصر نقشه برای هر دیتافریم به صورت مجزا
  • راهنمای ساخت نقشه های 3 تکه
  • راهنمای ساخت نقشه های مناسب مجلات علمی پژوهشی داخلی و خارجی
سطح 2: (در دست انتشار)
590,000
1,600,000

جلسه اول | با این ابزارها، من را آنالیز کنید! (ابزار Analysis tool قسمت اول)

  • معرفی ابزار کاربردی Buffer
  • کاربردهای ابزار Buffer کجاست؟
  • ابزار حریم در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • ویژگی های ابزار حریم
  • ابزار Buffer چه محدودیت هایی دارد؟
  • تشریح کامل تنظیمات پیشرفته ابزار Buffer
  • چگونه حریم هایی متفاوت و مجزا ایجاد کنیم؟
  • حریم های مناسب وزارت نیرو و شهرداری ها و سایر سازمان ها
  • معرفی ابزار کاربردی Clip
  • ابزار Clip چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Clip
  • ابزار برش، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Intersect
  • ابزار Intersect چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Intersect
  • تقسیم بندی یک نقشه براساس مرزهای مشخص
  • ابزار Intersect، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Union
  • ابزار Union چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Union
  • چگونه می توان از ترکیب نقشه ها، به یک نقشه جدید رسید؟
  • ابزار Union، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Merge
  • ابزار Merge چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Merge
  • ابزار Merge، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • ویژگی های خاص ابزار Merge چیست؟
  • تفاوت ابزار Merge و Union
  • در چه کارهایی از Merge و در چه کارهایی از Union استفاده کنیم؟
  • معرفی ابزار کاربردی Dissolve
  • ابزار Dissolve چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Dissolve
  • ابزار Dissolve، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • محاسبات آماری ویژگی های هندسی عوارض با Dissolve
  • معرفی ابزار کاربردی Table Select
  • ساخت جدول اطلاعاتی خاص از یک نقشه
  • ابزار Table Select چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Table Select
  • ابزار Table Select، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Split
  • جداسازی یک نقشه بزرگ به قطعات کوچکتر
  • ابزار Split چه محدودیت هایی دارد؟
  • ساخت نقشه های جدید براساس ویژگی های خاص
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Split
  • ابزار Split، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Erase
  • چگونه می توان بخشی از یک لایه وکتوری را پاک کرد؟
  • ابزار Erase چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Erase
  • ابزار Erase، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • تفاوت های ابزار Erase و ابزار Buffer

جلسه دوم | با این ابزارها، من را آنالیز کنید! (ابزار Analysis tool قسمت دوم)

  • معرفی ابزار کاربردی Identity
  • ابزار Identity چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Identity
  • ابزار Identity، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Spatial Join
  • انتقال ویژگی های جدول توصیفی یک لایه براساس روابط مکانی به لایه دیگر
  • ابزار Spatial Join چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Spatial Join
  • ابزار Spatial Join، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • انواع روابط مکانی و عملگرهای مختلف بین عوارض
  • معرفی ابزار کاربردی Symmetrical difference
  • ابزار Symmetrical difference چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Symmetrical difference
  • ابزار Symmetrical difference، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Update
  • ابزار Update چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Update
  • ابزار Update، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Create Thiessen Polygon
  • ساخت نقشه های تیسن
  • ابزار Create Thiessen Polygon چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Create Thiessen Polygon
  • ابزار Create Thiessen Polygon، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی generate near table
  • ابزار generate near table چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار generate near table
  • محاسبات همسایگی در GIS
  • ابزار generate near table، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Near
  • محاسبات هندسی عوارض همسایگی
  • ابزار Near چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Near
  • ابزار Near، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Point Distance
  • محاسبه دقیق و پیشرفته فواصل بین نقطه ای
  • ابزار Point Distance چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Point Distance
  • ابزار Point Distance، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Polygon Neighbors
  • تهیه خلاصه آماری از ویژگی های عوارض پلیگونی همسایگی
  • محاسبه طول مرزهای همسایگی
  • ابزار Polygon Neighbors چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Polygon Neighbors
  • ابزار Polygon Neighbors، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Frequency
  • محاسبه فراوانی ویژگی های عوارض
  • ابزار Frequency چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Frequency
  • ابزار Frequency، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Summary Statistics
  • محاسبه خلاصه آماری ویژگی های عوارض
  • ابزار Summary Statistics چه محدودیت هایی دارد؟
  • تنظیمات پیشرفته ابزار Summary Statistics
  • ابزار Summary Statistics، در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • معرفی ابزار کاربردی Add Geometry Attribute
  • معرفی ابزار کاربردی Add XY Coordinates
  • تبدیل عوارض مختلف به یکدیگر
  • تبدیل عوارض خطی و پلیگونی به عوارض پلیگونی
  • تبدیل عوارض مختلف وکتوری به عوارض نقطه ای
  • تبدیل نقطه، خط و پلیگونی به عوارض نقطه ای

جلسه سوم | همکاری من با اتوکد (ارتباط CAD با Arc GIS & افزونه XTools)

ارتباط داده های اتوکد در نرم افزار Arc GIS

  • داستان همکاری نرم افزار Arc GIS با اتوکد از کجا شروع شد؟
  • چگونه داده های اتوکد را به فرمت مناسب GIS درآوریم؟
  • تبدیل خانواده CAD (نظیر Civil3D ، AutoCad ، Land Microstation و … ) به
  • Shapefile ها
  • تبدیل نقشه های اتوکد با کاربری های خاص در GIS
  • اصلاح خطاهای ظاهری نقشه های اتوکد
  • اصلاح خطاهای ارتفاعی نقشه های اتوکد
  • زمین مرجع کردن نقشه های CAD
  • استفاده از ابزار Spatial Adjustment جهت اصلاح مکانی
  • استفاده از ابزار Edgematch Tool جهت اصلاح مکانی
  • استخراج اطلاعات نقشه های CAD در نرم افزار Arc GIS

آسانسوری به نام XTools

  • چرا باید از افزونه Xtools استفاده کنم؟
  • تسلط بر افزونه Xtools بهتر است یا تسلط بر توابع Arc GIS؟
  • چگونه ایکس تولز را دانلود کنیم؟
  • نصب و کرک کردن اکستنشنXTools Pro
  • فعالسازی نوارابزار ایکس تولز
  • کار با ابزار Data Management در ایکس تولز
  • کار با ابزار Feature Conversions در ایکس تولز
  • کار با ابزار Table Operations در ایکس تولز
  • کار با ابزار Surface Tools در ایکس تولز
  • نحوه تعاملات ایکس تولز با توابع Arc GIS
جلسه چهارم | مراقبت از داده های من (آشنایی با قوانین توپولوژی)
  • توپولوژی در نرم افزار Arc GIS به چه معناست؟
  • چرا باید از توپولوژی استفاده کنیم؟
  • 30 قانون توپولوژی در نرم افزار Arc GIS
  • توپولوژی برای چه نقشه هایی تعریف می کنیم؟
  • تشریح کامل قوانین پلیگون توپولوژی
  • تشریح کامل قوانین نقطه ای توپولوژی
  • تشریح کامل قوانین خطی توپولوژی
  • چطور در نرم افزار Arc GIS توپولوژی بسازیم؟
  • چگونه از صحت توپولوژی ساخته شده اطمینان حاصل کنیم؟
  • جعبه ابزار توپولوژی چیست و چگونه استفاده می شود؟
  • تنظیمات پیشرفته توپولوژی
  • اصلاح قوانین توپولوژی

جلسه پنجم | تصویر پیکسلی من (داده های رستری و DEM)

به دنیای ماتریکس ها خوش آمدید

  • ماتریکس ها یا مدل داده رستری چه نوع داده هایی هستند؟
  • چرا باید از داده های رستری استفاده کنیم؟
  • دو ویژگی بسیار مهم در داده رستری
  • ماهیت ماتریکس ها چگونه است؟
  • ذخیره سازی داده های رستری چگونه است؟
  • نمایش داده های رستری در Arc map

ساخت نقشه مبنا را یک بار برای همیشه یادبگیرید

  • نقشه DEM با مدل رقومی زمین چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟
  • چرا باید DEM بسازیم یا دانلود کنیم؟
  • چگونه نقشه های DEM حرفه ای بسازیم؟
  • تهیه نقشه Basemap منطقه مطالعاتی
  • چگونه از نقشه های سازمان نقشه برداری به DEM برسیم؟
  • تبدیل نقشه های DGN به DEM
  • چگونه خطاهای ارتفاعی و ظاهری را رفع کنیم؟
  • تبدیل شبکه نامنظم مثلثی TIN به رستر
  • آموزش استخراج نقشه توپوگرافی از Google Earth و ساخت نقشه DEM
  • معرفی بهترین سنجنده های ماهواره ای برای دانلود نقشه های DEM و نحوه دانلود از آنها
  • ساخت نقشه DEM با استفاده از گوگل ارث با کیفیت بالا
  • صحت سنجی نقشه DEM ساخته شده

ترکیباتی که از داده های رستر تولید می شود

  • ساخت پروفیل ارتفاعی
  • ساخت نقشه شیب
  • پیدا کردن مناطق با مقدار شیب مشخص
  • محاسبه مساحت طبقات شیب
  • کاربرد نقشه شیب در مناطق گردشگری و کوهستانی، پارک های حفاظت شده و …
  • ساخت نقشه Hillshade
  • ساخت نقشه Aspect
  • کار با جعبه ابزار Effect و Viewshed
  • سه بعدی کردن نقشه های رستری با استفاده از Arc Scene
  • چگونه لایه های رستر و DEM خود را به اندازه منطقه مطالعاتی برش بزنیم؟
  • موزاییک کردن تصاویر ماهواره ای
  • موزاییک کردن تصاویر رستری
  • حذف پیکسل های No Data از نقشه های رستری
  • ساخت نقشه خطوط منحنی میزان
  • آشنایی با ابزار Contour
  • ساخت نقشه خطوط منحنی های هم ارزش
  • آشنایی با ابزار Smooth Line
  • محاسبه میزان فرسایش و رسوب گذاری
  • محاسبات هندسی داده های رستری
  • محاسبات هندسی حجم با داده های رستری

جلسه ششم | به درون من رجوع کنید (درون یابی قسمت اول)

  • درون یابی کلاسیک یا زمین آمار؟!
  • درون یابی چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
  • برای چه نوع از مقادیری می توان از عملیات درونیابی استفاده کرد؟
  • چرا درون یابی می کنیم؟
  • ویژگی هایی که نمونه هایی ما باید رعایت کنند
  • قوانین توبلر و موران در درون یابی چه می گوید؟
  • تشریح کامل الگوریتم های اعمال درونیابی
  • درون یابی چگونه داده های مجهول مان را برآورد می کند؟
  • تفاوت بین میان یابی و درون یابی
  • تشریح کامل روش درون یابی IDW
  • چه زمانی از روش فاصله معکوس می توان استفاده نمود؟
  • تشریح کامل روش درون یابی Kriging
  • برای چه داده هایی روش کریجینگ پاسخ می دهد؟
  • مهم ترین پارامترهای تاثیرگزار در درون یابی
  • تعیین توان در روش درون یابی چگونه صورت می گیرد؟
  • تنظیمات کامل شعاع جستجو در درون یابی
  • تشریح کامل روش درون یابی Spline
  • تشریح کامل روش درون یابی Spline with Barriers
  • مانع یا Barrier چه تاثیری در درون یابی دارد؟
  • بیان تفاوت اجرای حالت منظم یا تنشی در درون یابی
  • تشریح کامل روش درون یابی Natural-neighbor
  • چگونگی ترسیم خطوط همدما، هم بارش، هم فشار و ….
  • تفسیر نقشه های خطوط هم ارزش
  • انجام پروژه عملی برای متغییرهای آب و هوایی و اجتماعی

جلسه هفتم | به درون من رجوع کنید (درون یابی قسمت دوم)

ساخت نقشه های پهنه بندی متنوع

  • پهنه بندی چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
  • چگونه می توان در Arc GIS پهنه بندی انجام داد؟
  • چگونگی ساخت پهنه بندی اقلیمی
  • آموزش ساخت پهنه بندی اقلیمی دمارتون
  • آموزش ساخت پهنه بندی سیلیانینوف
  • پهنه بندی بارش، تبخیر، دما، تراز سطح ایستابی و ….
  • تهیه پهنه بندی شاخص رطوبتی
  • تهیه نقشه میانگین دما برای پهنه بندی
  • طبقه بندی اقلیمی 6 گانه چیست؟ و به چه صورت انجام می گیرد؟
  • تعیین اقلیم های چهارگانه بر روی ایران
  • تهیه نقشه های پهنه بندی دما و بارش با استفاده از رابطه رگرسیون
  • اعمال رابطه همبستگی دما و ارتفاع و بارش و ارتفاع
  • روش تهیه نقشه های اقلیمی با استفاده از DEM

طراحی شبکه نمونه برداری

  • آموزش نحوه طراحی شبکه نمونه برداری
  • چگونگی انتخاب نمونه ها
  • تشریح کامل روش نمونه برداری تصادفی ساده
  • تشریح کامل روش نمونه برداری خوشه ای
  • تشریح کامل روش نمونه برداری سیستماتیک
  • تشریح کامل روش نمونه برداری استراتیفیکاسیون
  • برای داده های مختلف از چه روش نمونه برداری استفاده کنیم؟
  • مناسب ترین روش های نمونه برداری برای متغییرهای آب و هوایی

جلسه هشتم | به درون من رجوع کنید (زمین آمار)

  • زمین آمار چیست؟ و چه کاربردهای دارد؟
  • مهم ترین ویژگی های زمین آمار
  • پایش داده های مکانی توسط زمین آمار
  • تشریح روش آزمون توزیع داده ها با ابزار Histogram
  • تشریح روش آزمون توزیع داده ها با با ابزار QQ Plot نرمال
  • جستجوی داده های پرت با  Voronoi Map
  • آنالیز روندها و بررسی آنها
  • تشریح روش کریجینگ
  • تشریح روش کوکریجینگ
  • تشریح روش اریال
  • تشریح روش کریجینگ بیضوی تجربی
  • تشریح روش فاصله معکوس
  • بررسی روش های درون یابی زمین آمار عام و محلی
  • جستجوی همسایگی در زمین آمار
  • تنظیمات پیشرفته دایره شعاع جستجوی همسایگی
  • تحلیل و آنالیز نقشه های پیش بینی و خطای استاندارد
  • ارزیابی صحت برآوردهای دورن یابی انجام گرفته
  • روش درون یابی چندجمله ای عام GPI
  • چه زمانی از روش درون یابی GPI استفاده می کنیم؟
  • تشریح روش درون یابی چند جمله ای محلی
  • تشریح روش درون یابی توابع پایه شعاعی RBF
  • در پروژه های مختلف چه روشی از درون یابی استفاده کنیم؟
  • چه داده هایی مناسب برای درون یابی می باشند؟
سطح 3: (در دست انتشار)
590,000
1,600,000

جلسه یک | سلام من به هیدرولوژی (کاربرد GIS در هیدرولوژی)

استفاده از Hydrology Toolbox

  • حوضه آبریز چیست؟ و چه کاربردی برای ما خواهد داشت؟
  • تعیین اجزای تشکیل دهنده یک حوضه آبریز
  • تعیین جهت جریان
  • تعیین جهت جریان تجمعی
  • استخراج شبکه آبراهه­ ها
  • رتبه ­بندی آبراهه­ ها و رودخانه­ ها
  • تعیین و تفکیک حوضه­ های آبریز و زیرحوضه­ ها
  • تعیین نقطه خروجی حوضه آبریز
  • محاسبه ضریب فشردگی حوضه
  • محاسبه مساحت و محیط حوضه آبریز
  • تعیین مرکز ثقل
  • تعیین طول جریان
  • محاسبه شیب حوضه آبریز
  • جهت شیب حوضه آبریز
  • ایجاد پروفیل طولی رودخانه
  • تعیین محل های فرسایش و رسوب

استفاده از اکستنشن Arc Hydro

  • چگونگی دانلود و نصب افزونه Arc Hydro
  • مشخص کردن Set Target Locations
  • اصلاح و قابل تحلیل کردن مدل رقومی خام (Dem Manipulation)
  • اصلاح خطوط شبکه آبراهه (Dem Reconditioning)
  • مشخص کردن مرز های نفوذ ناپذیر جریان (Build Walls)
  • تصحیح چالاب ها و گودال های مصنوعی (Fill Sink)
  • تعیین جهت جریان در هر شبکه از مدل رقومی زمین (Flow Direction)
  • تعیین جهت جریان تجمعی (Flow Accumulation)
  • ایجاد شبکه آبراهه ها (Stream Definition)
  • تقسیم شبکه آبراهه ها (Stream Segmentation)
  • ساختن زیرحوضه ها (Catchment)
  • یکپارچه سازی زیرحوضه ها (Adjoin Catchment)
  • تعیین نقاط نقاط زهکشی هر زیر حوضه (Drainage Point Processing)
  • تعیین طولانی ترین مسیر آبراهه ها تا خروجی (Longest Flow Path )
  • ایجاد نقشه رستری شیب (Slope)
  • ریخت شناسی زمین (terrain morphology)
  • محاسبه احجام مناطق زهکشی و پروفیل مرز های مناطق زهکشی
  • تعیین مرز و حدود حوضه آبریز
  • تعیین مرز و حدود زیر حوضه
  • تعیین مرکز ثقل حوضه ها و زیر حوضه ها (Drainage Area Centroid)
  • مشخص کردن طولانی ترین مسیر هیدرولوژیکی حوضه آبریز و زیرحوضه ها
  • محاسبه نقاط ورودی و خروجی یک حوضه
  • معرفی ابزارهای جداول توصیفی (Attribute Tools)
  • معرفی ابزارهای شبکه (Network Tools)
  • عیب یابی و بررسی خطاهای احتمالی

استفاده از اکستنشن HEC-GeoHMS

  • چگونگی دانلود و نصب افزونه HEC-GeoHMS
  • مشخص کردن و تعریف پروژه
  • داده مورد نیاز جهت استخراج مشخصات پارامترهای فیزیوگرافی حوضه­ های آبریز
  • اصلاح و قابل تحلیل کردن مدل رقومی خام (dem reconditioning)
  • لایه DEM را چه موقع اصلاح کنیم؟
  • تشریح استفاده از ابزار build wall
  • در مناطق ممنوعه چگونگی حوضه آبریز خود را استخراج کنیم؟
  • اصلاح خطوط شبکه آبراهه
  • مشخص کردن مرز های نفوذ ناپذیر جریان
  • تصحیح چالاب ها و گودال های مصنوعی (fill sinks)
  • تعیین جهت جریان در هر شبکه از مدل رقومی زمین (flow direction)
  • تعیین جهت جریان تجمعی (flow accumulation)
  • مقهوم تعیین جهت جریان چیست و چه کاربردی دارد؟
  • ایجاد شبکه آبراهه ها (stream definition)
  • چگونه می توان رودخانه های یک حوضه آبریز را به درستی ایجاد کرد؟
  • تقسیم شبکه آبراهه ها
  • ساختن زیرحوضه ها
  • یکپارچه سازی زیرحوضه ها
  • تعیین نقاط نقاط زهکشی هر زیر حوضه
  • تعیین طولانی ترین مسیر آبراهه ها تا خروجی
  • ایجاد نقشه رستری شیب
  • تعیین مرز و حدود حوضه آبریز
  • بررسی سناریوهای تعیین نقطه خروجی حوضه آبریز
  • تعیین مرکز ثقل حوضه ها و زیر حوضه ها
  • مشخص کردن طولانی ترین مسیر هیدرولوژیکی حوضه آبریز و زیرحوضه ها
  • محاسبه نقاط ورودی و خروجی یک حوضه
  • معرفی ابزارهای جداول توصیفی
  • چگونه شیب حوضه را با دقت بالا برآورد کنیم؟
  • چگونه طول و شیب آبراهه ها را محاسبه کنیم؟
  • اتصال و جدا کردن زیرحوضه ها
  • ادغام و یکی کردن حوضه های آبریز و رودخانه ها
  • محاسبه زمان تمرکز و زمان تاخیر
  • شماره گذاری رودخانه ها و زیرحوضه ها
  • آماده سازی کامل فایل هندسی حوضه آبریز جهت وارد کردن در نرم افزار HEC-HMS
  • عیب یابی و بررسی خطاهای احتمالی
جلسه دوم | توابع فاصله اقلیدسی و توابع تراکم

توابع فاصله

  • توابع فاصله چیست و چه کاربردی دارد؟
  • معرفی انواع توابع فاصله
  • تشریح کامل تابع فاصله مستقیم
  • تشریح کامل تابع فاصله بهینه
  • تشریح کامل تابع فاصله وزنی هزینه
  • چگونه رستری تولید کنیم که مقادیر داخل آن تعبیر هزینه انجام کاری باشند؟
  • بررسی هزینه های ساخت یک پروژه با تابع فاصله وزنی هزینه
  • تشریح کامل تابع کوتاه ترین فاصله
  • چگونه کوتاه ترین مسیر بین دو نقطه بر اساس مدل های ماتریسی بیابیم؟
  • نحوه تعیین فاصله اقلیدسی
  • محدودیت های هر کدام از توابع فاصله چیست؟
  • در چه پروژه ای کدام تابع فاصله را انتخاب کنیم؟

توابع تراکم

  • توابع تراکم چیست و چه کاربردی دارد؟
  • معرفی انواع توابع تراکم
  • تشریح کامل تابع تراکم کرنال
  • تعیین شعاع همسایگی برای نقشه های تراکم
  • انواع شعاع جستجو تراکم
  • تشریح کامل تابع تراکم خط
  • تشریح کامل تابع تراکم نقطه
  • تفاوت توابع تراکم و توابع درونیابی در چیست؟
  • انجام پروژه عملی تحلیل سرانه فضای سبز در سطح شهر تهران از طریق نقشه پارک ها و فضاهای سبز با تابع تراکم

جلسه سوم | تحلیل شبکه و ژئومتریک نتورک قسمت اول

  • تحلیل شبکه در GIS چیست؟
  • انواع تحلیل شبکه ها در GIS
  • معرفی شبکه با جریان مستقیم
  • پیاده سازی شبکه با جریان مستقیم با ابزار Geometric Analyst
  • چگونه شبکه رودخانه ها، فاضلاب، آبیاری، خطوط برق، گاز و … را پیاده سازی کنیم؟
  • ساخت و ترسیم عوارض مرتبط با شبکه زیرساخت برق
  • ساخت و ترسیم عوارض مرتبط با شبکه انتقال آب
  • ساخت و ترسیم عوارض مرتبط با شبکه زیرساخت گاز
  • نحوه ایجاد شبکه های معمول و زیرساختها در جهان واقعی
  • معرفی سایت های معتبر جهت دانلود راه های ارتباطی شهری را با دقت بالا
  • تعیین وزن بر اساس راه های یک طرفه و دو طرفه
  • ایجاد فیلترهای مسیر برای تعیین مسیرهای جایگزین
  • آماده سازی شبکه و رفع خطاها در حین اجرای تحلیل های شبکه
  • استفاده از ابزار Utility Network Analyst جهت تحلیل شبکه

جلسه چهارم | تحلیل شبکه و ژئومتریک نتورک قسمت دوم

  • معرفی شبکه با جریان غیرمستقیم
  • پیاده سازی شبکه با جریان غیرمستقیم با ابزار Network Analyst
  • چگونه شبکه راه ها، بزرگراه ها، ریل ها و … را پیاده سازی کنیم؟
  • تشریح کامل استفاده از ابزار Network Analyst
  • نحوه ایجاد شبکه های حمل و نقل (ساده و چند منظوره) و حل مشکلات آنها
  • پیدا کردن کوتاه ترین مسیر در ArcGIS بین دو نقطه
  • تعیین زمانی برای عبور از یک مسیر یا چندین مسیر
  • تعیین توقفگاه های معین و دستی در مسیرها
  • کار با Load Location در Network Analyst
  • مسیریابی بهینه براساس الگوریتم TPS
  • ایجاد موانع برای مسیرهای یک طرفه
  • منظور از نواحی خدماتی در GIS چیست؟
  • تشخیص نواحی خدماتی در فاصله های زمانی مشخص
  • تعیین نواحی خدماتی در مسافت های معین
  • مسیریابی بهینه با کمک ماتریس هزینه مبداء-مقصد براساس الگوریتم OD Cost Matrix
  • پیدا کردن محدوده سرویس دهی بهینه براساس الگوریتم Service Area
  • یافتن نزدیک ترین ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه، یا اورژانس یا ایستگاه پلیس یا هر تسهیلات دیگر
  • پیدا کردن مسیر بهینه (زمان/فاصله) بین رخدادها (آتش سوزی/تصادفات) و تسهیلات (آتش نشانی/بیمارستان) براساس الگوریتم Closet Facility
  • تنظیمات پیشرفته شبکه تسهیلات

جلسه پنجم | تحلیل شبکه و ژئومتریک نتورک قسمت سوم

  • نحوه ایجاد شبکه های حمل و نقل ساده و چندمنظوره و حل مشکلات آنها
  • اختصاص بهینه تسهیلات به نقاط تقاضا براساس الگوریتم LAP
  • مسیریابی سفارشات با وسایل نقلیه با Network Analyst
  • کار با تحلیل شبکه Vehicle Routing Problem در مسیریابی سفارشات با وسایل نقلیه
  • بهترین مسیر خدمات رسانی به بیماران
  • چطور می توان بهترین مسیر خدمات رسانی به بیماران را با تحلیل شبکه GIS پیدا کرد؟
  • تخصیص محل یا Location Allocation چیست؟
  • چگونه می توان با ویژگی های تحلیل شبکه مکان یابی های تجاری برای فروشگاه انجام داد؟
  • بررسی تاثیر جمعیت، تمایل جمعیت و فاصله در تعیین محل مکان تجاری
  • تنظیم تسهیلات و تقاضاها
  • خصوصیت بهترین حضور یا Maximize Attendance
  • تاثیر رقابت در مکان یابی مراکز تجاری
  • مجموعه داده شبکه چیست؟
  • برای ساخت مجموعه داده شبکه ای چه اصولی باید رعایت شود؟
  • برای چه نوع داده ای می توان Network Dataset ساخت؟
  • چرا باید از ژئودیتابیس در شبکه استفاده نمود؟
  • ترافیک و موانع شبکه در ArcGIS
  • ساخت مجموعه داده شبکه برای لوله انتقال آب
  • تعیین نواحی خدماتی منابع آب در فواصل متفاوت
  • ساخت مجموعه داده شبکه برای راه های ارتباطی ایران

جلسه ششم | آمایش سرزمین قسمت اول (مکان یابی به روش کلاسیک)

  • آمایش سرزمین چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
  • چرا باید آمایش سرزمین انجام داد؟
  • ارتباط بین توسعه پایدار و آمایش سرزمین
  • چگونه بهترین مکان برای احداث خانه، سد، آب بندان، پالایشگاه و … را مکان یابی کنیم؟
  • چگونگی پیاده سازی آمایش سرزمین در نرم افزار Arc GIS
  • تشریح 3 روش کاربردی در پیاده سازی
  • هم پوشانی لایه های رستری به روش آماری و منطقی
  • هم پوشانی لایه های رستری با استفاده از روش های آماری مختلف،
  • هم پوشانی لایه های رستری با استفاده از عملگرهای منطقی
  • تلفیق روش های مختلف در تصمیم گیرها براساس روابط مکانی و توصیفی
  • استانداردسازی لایه ها با توجه معیارها چگونه صورت می گیرد؟
  • طبقه بندی (Reclassify) داده های رستری
  • محاسبه مساحت یک طبقه ارتفاعی به صورت دقیق
  • تبدیل داده های رستری به داده های وکتوری
  • اصلاح مختصات داده های رستری

جلسه هفتم | آمایش سرزمین قسمت دوم (مکان یابی به روش تصمیم گیری چندمعیاره)

  • هم پوشانی لایه های رستری به روش حسابی و وزنی
  • استفاده از عملگرهای حسابی برای همپوشانی داده های رستری
  • در چه پروژه هایی می توان از روش عملگرهای حسابی استفاده نمود؟
  • استفاده از تصمیم گیری چند معیاره در آمایش سرزمین
  • پیاده سازی تصمیم گیری چند معیاره در نرم افزار Arc GIS
  • همپوشانی وزنی با استفاده از روش های تصمیم گیری چندمعیاره (ANP و AHP)
  • چگونگی ساخت سلسله مراتبی و مقایسات زوجی
  • روش های محاسبه وزن نسبی و انتخاب مناسب ترین روش
  • محاسبه و تحلیل نرخ ناسازگاری ماتریس ها
  • انجام گام به گام فرایند تحلیل سلسله مراتبی بوسیله نرم افزار Expert Choice
  • مقایسه نتایج محاسبات سازگاری و عدم سازگاری در نرم افزار Expert Choice
  • پیاده سازی فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (ANP و AHP) در Arc GIS
  • نصب اکستنشن مورد نظر و شروع به کار
  • بررسی صفر تا صد 5 پروژه عملی و واقعی

جلسه هشتم | آمایش سرزمین قسمت سوم (مکان یابی فازی)

  • چرا باید عدم قطعیت ها را در نظر بگیریم؟
  • منطق فازی چیست؟ و کاربرد منطق فازی در GIS کجاست؟
  • مکان یابی فازی چیست و چگونه انجام می گیرد؟
  • چه داده هایی برای مکان یابی با روش های فازی نیاز است؟
  • توابع عضویت فازی در Arc GIS
  • روش های ۷ گانه عضویت دهی فازی
  • در چه زمانی از کدام روش عضویت دهی فازی استفاده کنیم؟
  • نمودار عضویت دهی فازی چه می گوید؟
  • پیاده سازی همپوشانی فازی در Arc GIS
  • روش های 5 گانه همپوشانی فازی
  • چگونگی محاسبات فازی سازی
سطح 4: (در دست انتشار)
590,000
1,600,000

جلسه اول | تحلیل آماره فضایی

  • تحلیل آماره فضایی چیست؟
  • کاربردهای آماره فضایی در چه پروژه هایی است؟
  • تحلیل آماره فضایی الگوها شامل چه مواردی است؟
  • معرفی کامل ابزار Average Nearest Neighbor
  • در چه مواردی عوارض فضایی الگوی خوشه ای دارند؟
  • چه زمانی عوارض الگوی پراکنده دارند؟
  • خوشه بندی زیاد و کم High Low Clustering
  • خودهمبستگی فضایی افزایشی Incremental Spatial Autocorrelation
  • تحلیل خوشه ای فضایی چند فاصله ای  Multi Distance Spatial Cluster Analysis
  • خودهمبستگی فضایی (موران) Spatial Autocorrelation (Morans I)
  • همبستگی فضایی افزایشی  Incremental Spatial Autocorrelation
  • ابزارهای تهیه نقشه خوشه ها
  • روشهای تعیین محدودیت فضایی
  • تحلیل آماره z-score
  • کاربرد و تجزیه آماره p-value
  • تعیین سطوح اطمینان ۹۰ ، ۹۵ و ۹۹ درصد
  • روشهای تعیین روابط فضایی بین عوارض (مفهوم سازی روابط فضایی)

جلسه دوم | کاربرد GIS در آب زیرزمینی

  • ساخت مدل مفهومی آبخوان در نرم افزار Arc GIS
  • تهیه نقشه تراز آب زیرزمینی
  • تهیه منحنی­ های هم­تراز آبخوان
  • چگونه جهت جریان آب زیرزمینی را تعیین کنیم؟
  • چگونگی ترسیم نقشه برآورد تبخیر و تعرق از آب زیرزمینی
  • ساخت لایه تراز سطح زمین و سنگ بستر
  • چگونه لایه عمق آب را ایجاد کنیم؟
  • تعیین جهت حرکت آب زیرزمینی
  • محاسبه جریان دارسی
  • ردیابی ذرات آلوده در آبخوان
  • استخراج هیدروگراف معرف آبخوان

جلسه سوم | ورود به دنیای خودکارسازی من (Model Builder قست اول)

  • مادل بیلدر (Model Builder) چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
  • در چه زمانی باید از Model Builder استفاده کنیم؟
  • تشریح کامل اجزای تشکیل دهنده Model Builder
  • چگونه مدل پرتابل در Arc GIS بسازیم؟
  • معرفی ابزارها، متغیرها و رابط ها در ساخت Model Builder در ArcGIS
  • نحوه ساخت یک ابزار با استفاده از Model Builder
  • حالت های اجرای یک مدل در ArcGIS چگونه است؟
  • در چه پروژه هایی نیاز به مادل بیلدر خواهیم داشت؟
  • آشنایی با انواع کوئری (Query) در جعبه ابزار
  • ایجاد مدل برای انواع کوئری گرفتن
  • انواع کوئری Location و Attribute
  • پروسه ها در مدل چه نقشی دارند؟
  • نحوه ساخت یک پروسه متوالی در Model Builder
  • روش های مختلف اتصال داده ها به ابزار
  • چگونگی ساخت گام به گام یک مدل حرفه ای
  • معرفی اجزا تشکیل دهنده یک مدل
  • شیوه های معرفی ورودی های ابزار
  • استفاده از ابزارهای Geoprocessing در مادل بیلدر و مدل سازی آن
  • موزائیک کردن با استفاده از Model Builder در قالب یک ابزار
  • نمایش خروجی های مدل
  • نمایش و تفسیر خروجی مدل
  • شیوه ذخیره سازی مدل ایجاد شده در تولباکس
  • چگونگی استفاده از داده های وکتوری در Model Builder
  • چگونگی استفاده از داده های رستری در Model Builder
  • شیوه ساخت Toolbox برای ایجاد یک مدل
  • چگونه مدل های خود را با زبان فارسی تنظیم کنیم؟
  • بومی سازی مدل های Model Builder
  • ساخت انواع نقشه های متنوع در Model Builder
  • طبقه بندی عناصر رستری در مدل با
  • محاسبات هندسی برای نقشه های رستری
  • چگونه ابزارهای پرکاربرد و پر استفاده را در مادل بیلدر بسازیم؟
  • ذخیره سازی پروژه مدل سازی به صورت عکس
  • چگونه مدلی همانند مدل های تولباکس Arc GIS بسازیم؟
  • چه اصولی برای تبدیل یک مدل به ابزار باید رعایت شود؟
  • مادل پارامتر (Model Parameter) چیست و چه کاربردی دارد؟
  • پارامتر کردن متغیر، ورودی و خروجی
  • چگونه می توان متغیرهای مدل را به Model parameter تبدیل کرد؟
  • تعریف متغیر برای ابزارها در Model Builder
  • ایجاد Tool Box جدید
  • تنظیم ترتیب قرارگیری متغیرهای مدل برای ساخت ابزار از Model Builder
  • چگونه مدل های خود را ویرایش کنیم؟
  • داده های خروجی میانه یا Intermediate Data چیست؟
  • تنظیمات پیشرفته Intermediate Data در مادل بیلدر
  • تنظیمات ابزار Environments در مادل بیلدر
  • تنظیمات Model Properties در مادل بیلدر
  • تنظیمات Variables در مادل بیلدر
  • جزییات کار با تظیمات نمایشی، نمودار و فیلترها
  • چگونه با مادل بیلدر نقشه بسازیم؟
  • مدل سازی ابزار Selection در مادل بیلدر
  • تنظیمات پیشرفته قرارگیری متغییرهای مادل بیلدر
  • تنظیمات محدودیت برای نوع متغیرهای هر مدل
  • چگونه راهنمای مناسب برای مدل های خود ایجاد کنیم؟
  • مادل بیلدر (Model Builder) چیست؟ و چه کاربردی دارد؟
  • در چه زمانی باید از Model Builder استفاده کنیم؟
  • تشریح کامل اجزای تشکیل دهنده Model Builder
  • چگونه مدل پرتابل در Arc GIS بسازیم؟
  • معرفی ابزارها، متغیرها و رابط ها در ساخت Model Builder در ArcGIS
  • نحوه ساخت یک ابزار با استفاده از Model Builder
  • حالت های اجرای یک مدل در ArcGIS چگونه است؟
  • در چه پروژه هایی نیاز به مادل بیلدر خواهیم داشت؟
  • آشنایی با انواع کوئری (Query) در جعبه ابزار
  • ایجاد مدل برای انواع کوئری گرفتن
  • انواع کوئری Location و Attribute
  • پروسه ها در مدل چه نقشی دارند؟
  • نحوه ساخت یک پروسه متوالی در Model Builder
  • روش های مختلف اتصال داده ها به ابزار
  • چگونگی ساخت گام به گام یک مدل حرفه ای
  • معرفی اجزا تشکیل دهنده یک مدل
  • شیوه های معرفی ورودی های ابزار
  • استفاده از ابزارهای Geoprocessing در مادل بیلدر و مدل سازی آن
  • موزائیک کردن با استفاده از Model Builder در قالب یک ابزار
  • نمایش خروجی های مدل
  • نمایش و تفسیر خروجی مدل
  • شیوه ذخیره سازی مدل ایجاد شده در تولباکس
  • چگونگی استفاده از داده های وکتوری در Model Builder
  • چگونگی استفاده از داده های رستری در Model Builder
  • شیوه ساخت Toolbox برای ایجاد یک مدل
  • چگونه مدل های خود را با زبان فارسی تنظیم کنیم؟
  • بومی سازی مدل های Model Builder
  • ساخت انواع نقشه های متنوع در Model Builder
  • طبقه بندی عناصر رستری در مدل با
  • محاسبات هندسی برای نقشه های رستری
  • چگونه ابزارهای پرکاربرد و پر استفاده را در مادل بیلدر بسازیم؟
  • ذخیره سازی پروژه مدل سازی به صورت عکس
  • چگونه مدلی همانند مدل های تولباکس Arc GIS بسازیم؟
  • چه اصولی برای تبدیل یک مدل به ابزار باید رعایت شود؟
  • مادل پارامتر (Model Parameter) چیست و چه کاربردی دارد؟
  • پارامتر کردن متغیر، ورودی و خروجی
  • چگونه می توان متغیرهای مدل را به Model parameter تبدیل کرد؟
  • تعریف متغیر برای ابزارها در Model Builder
  • ایجاد Tool Box جدید
  • تنظیم ترتیب قرارگیری متغیرهای مدل برای ساخت ابزار از Model Builder
  • چگونه مدل های خود را ویرایش کنیم؟
  • داده های خروجی میانه یا Intermediate Data چیست؟
  • تنظیمات پیشرفته Intermediate Data در مادل بیلدر
  • تنظیمات ابزار Environments در مادل بیلدر
  • تنظیمات Model Properties در مادل بیلدر
  • تنظیمات Variables در مادل بیلدر
  • جزییات کار با تظیمات نمایشی، نمودار و فیلترها
  • چگونه با مادل بیلدر نقشه بسازیم؟
  • مدل سازی ابزار Selection در مادل بیلدر
  • تنظیمات پیشرفته قرارگیری متغییرهای مادل بیلدر
  • تنظیمات محدودیت برای نوع متغیرهای هر مدل
  • چگونه راهنمای مناسب برای مدل های خود ایجاد کنیم؟

جلسه چهارم | ورود به دنیای خودکارسازی من (Model Builder قست دوم)

  • چگونگی استفاده از متغییرهای جایگزین و سیستمی در Model Builder
  • دسته بندی های متغیرهای جایگزین
  • تنظیمات پیشرفته فیلترها
  • معرفی کامل فیلتر لیست ارزش ها، دامنه، نوع لایه و …
  • بازخورهای مادل بیلدر چیست؟
  • پیش شرط های مدل چه زمانی بکار گرفته می شود؟
  • ویرایش تعاملی (Interactive edit) با استفاده از Feature set و Record set
  • چه زمانی از Feature Set و Record Set در مدل بیلدر استفاده می شود؟
  • شیوه استفاده از ابزار Select Data بعنوان یک Model only tools
  • ساخت مدل اختصاصی داده های ماهواره ای در مادل بیلدر
  • زیرمدل ها (sub model) و خلاصه سازی پروسه های پیچیده
  • چگونه از داده های دارای زیرمجموعه یا Subset استفاده کنیم؟
  • تنظیمات پیشرفته داده های اتوکد جهت مدلسازی
  • ایجاد جایگزینی متغیر در خط (Inline Variable Substitution)
  • in-line variable substitution چه کاربردهایی در مدل بیلدر دارد؟
  • پیاده سازی گام به گام in-line variable substitution
  • چگونگی ساخت ساخت متغیرهای عددی و توصیفی در مدل
  • بکارگیری متغیرهای لیست در مدل
  • تعیین خروجی ابزارهای مدل به صورت متغیر سیستمی
  • بکارگیری تکرارگرها با متغیر سیستمی
  • چگونگی ایجاد مدل گروه بندی
  • کار با پارامترهای Multi value
  • ایجاد ابزار با پارامترهای چند ارزشی
  • پردازش های دسته ای با ابزارها
  • انواع جستجوی نقشه، داده، ابزار
  • تهیه خروجی پایتون از مدل
  • قرار دادن Password برای مدل
  • چگونگی ترسیم عوارض به صورت لحظه ای و آنی
  • چگونگی تعریف Feature set در مدل
  • تنظیمات پیشرفته و نحوه به کارگیری ترسیمات عوارض

جلسه پنجم | ورود به دنیای خودکارسازی من (Model Builder قست سوم)

  • چرا باید از تکرارگرها (Iterator) استفاده کرد؟
  • در استفاده از تکرارگرها به چه نکاتی باید توجه نمود؟
  • تکرارگرها یا تکرار کننده ها یا Iterator چه نقشی در مادل بیلدر دارند؟
  • چگونگی استفاده از Iterator ها در Model Builder
  • چگونگی استفاده از تکرارگر For در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر For استفاده می کنیم؟
  • تنظیمات Wildcard در مدل بیلدر
  • حلقه تکرار For چگونه کار می کند؟
  • چگونگی استفاده از تکرارگر While در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر While استفاده می کنیم؟
  • کاربرد Recursive در مدل بیلدر چیست؟
  • چگونگی استفاده از Model Only Tools در مدل بیلدر
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Feature Selection در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Feature Selection استفاده می کنیم؟
  • شیوه انتخاب عوارض با یک خصوصیت معین در مادل بیلدر با تکرارگر
  • کاربرد زیر مدل ها چیست؟
  • ابزار مدلسازی خاص Collect Value
  • چه زمانی از Nested Model استفاده می شود؟
  • استفاده از ابزار Select data در مادل بیلدر برای انتخاب Subset Data
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Row Selection در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Row Selection استفاده می کنیم؟
  • ابزار Make feature layer در محیط مادل بیلدر
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Field Values در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Field Values استفاده می کنیم؟
  • تنظیمات Model Parameters در یک مدل پیچیده
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Multivalue در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Multivalue استفاده می کنیم؟
  • شناخت دقیق ابزار کاربردی Add Field و Delete field
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Datasets در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Datasets استفاده می کنیم؟
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Feature Class در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Feature Class استفاده می کنیم؟
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Files در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Files استفاده می کنیم؟
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Raster در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Raster استفاده می کنیم؟
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Tables در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Tables استفاده می کنیم؟
  • شناخت دقیق ابزار Collect Value
  • چگونگی استفاده از تکرارگر Workspaces در Model Builder
  • در چه پروژه ای از تکرارگر Workspaces استفاده می کنیم؟
  • آموزش عملی 40 مثال کاربردی با انواع تکرارگرها
  • ساخت گام به گام 20 مدل پیچیده با انواع تکرارگرها
  • پیاده سازی 7 پروژه عملی با انواع تکرارگرها
  • آموزش عملیات و محاسبات ریاضی در Model Builder
  • مدل سازی معادله درجه دوم در مادل بیلدر
  • پیاده سازی معادله رگرسیون چندمتغیره در مادل بیلدر
  • شیوه های حل انواع مسائل با Model Builder
  • شبیه سازی متغییرهای آب و هوایی با Model Builder
  • پیاده سازی پروژه مکان یابی با Model Builder
  • پیاده سازی کامل استخراج پارامترهای فیزیوگرافی حوضه آبریز با Model Builder
  • چگونگی پیاده سازی مدل های منشعب (branching)
  • آموزش نحوه استفاده کد های Python در Model Builder
  • مدل سازی عملی تحلیل شبکه با استفاده از Model Builder

جلسه ششم | ورود شاهزاده Arc GIS (آموزش نرم افزار QGIS-قسمت اول)

ورود به دنیای نرم افزارQGIS

  • با فرزندان GIS بیشتر آشنا شویم
  • پادشاهان جدید علم GIS را جدی بگیرید!
  • نرم افزار QGIS، ورود شاهزادۀ سامانه اطلاعات جغرافیایی به دنیای رقابت
  • گوگل ترندز برای ما از شاهزاده جدید می گوید
  • چرا QGIS شاهزاده به حق نرم افزار Arc GIS می باشد؟
  • 10 دلیل قانع کننده برای اینکه به QGIS فکر کنید!

کار با نرم افزارQGIS

  • روش دانلود و نحوه نصب نرم افزار QGIS
  • معرفی محیط نرم افزار  QGIS
  • تشریح کامل عملیات پایه ای در QGIS
  • کار با لایه های برداری در QGIS
  • فراخوانی انواع داده‌ها در محیط QGIS
  • چگونه مناسب ترین Symbology را انتخاب کنیم؟
  • کار با جداول توصیفی  Attribute Tables
  • محاسبه طول عوارض (خطی و پلیگونی)
  • کار با داده های رستری
  • برش دادن و چسباندن لایه های رستری
  • کار با داده های ارتفاعی
  • آشنایی و کار با سیستم‌های مختصاتی
  • زمین مرجع کردن تصاویر
  • تغییر سیستم مختصات تصویر
  • ساخت انواع پروژه ها با توجه به کارکرد
  • ساخت چیدمان (Layout)
  • ساخت نقشه در محیط QGIS

جلسه هفتم| ورود شاهزاده Arc GIS (آموزش نرم افزار QGIS-قسمت دوم)

  • تحلیل‌های رستری پایه
  • تحلیل‌های رستری سطحی
  • تحلیل‌های آماری رستری
  • کار با جداول و جستجو در آنها
  • اتصال بین جداول مختلف
  • نحوه کار با خصوصیات یک لایه
  • وارد کردن داده های متنی و اکسلی
  • پرسش‌های توصیفی  Query
  • پرسش‌های مکانی
  • آنالیز و تحلیل داده های مکانی
  • ساخت بوکمارک ها و ایجاد محدود‌ه های مقیاسی
  • استفاده از وب سرویس‌ها
  • ساخت لایه و ویرایش آن
  • ترسیم پیشرفته
  • برچسب گذاری
  • استخراج مشخصات یک لایه
  • پیدا نمودن پلیگون های مجاور هم در یک لایه
  • درون یابی با استفاده از داده های نقطه ای
  • نمونه برداری نقطه ای و پلیگونی از داده ای رستری
  • پردازش دسته ای یک فرآیند در محیط QGIS
  • چگونگی دانلود انواع داده ها
  • چگونگی ساخت نقشه های تحت وب
  • ایجاد خروجی های گرافیکی در QGIS

جلسه هشتم | ورود شاهزاده Arc GIS (آموزش نرم افزار QGIS-قسمت سوم)

  • استخراج خصوصیات فیزیوگرافی حوضه های آبریز
  • استخراج شبکه آبراهه ها
  • استخراج نقشه های جهت جریان و جریان تجمعی
  • استخراج زیرحوضه های یک حوضه آبریز
  • رده بندی آبراهه ها با روش های مختلف
  • استخراج پروفیل طولی آبراهه ها
  • محاسبه مرکز ثقل زیرحوضه ها
  • استخراج خوکار خصوصیات فیزیوگرافی
  • معرفی پلاگین‌ها و نحوه کار با آن‌ها
  • ایجاد پروفایل ارتفاعی
  • پلاگین ایجاد پروفیل ارتفاعی
  • استفاده از داده‌های Google earth در QGIS
  • تحلیل‌های سه بعدی
سطح 5: (در دست انتشار)
590,000
1,600,000

جلسه یک | کاربرد سنجش از دور در نرم افزار Arc GIS

به دنیای سنجش از دور خوش آمدید

  • تعریف سنجش از دور
  • بیان شباهت و تفاوت های RS و GIS
  • چرا از نرم افزار Arc GIS جهت پردازش تصاویر ماهواره ای استفاده می کنیم؟
  • کاربردهای سنجش از دور در علوم مختلف
  • آشنایی با تاریخچه سنجش از دور
  • اجزاء و مولفه های اصلی سنجش از دور
  • فیزیک سنجش از دور
  • منبع امواج الکترو مغناطیس و کنش نور با پدیده ها
  • بازتاب طیفی پدیده های زمین
  • تاثیر جو بر امواج الکترو مغناطیس
  • علت خطاهای مختلف در تصاویر ماهواره ای
  • آثار جو چیست و چگونه می توان کاهش داد؟
  • انواع سکوها و نقش آنها
  • امواج الکترومغناطیس مورد استفاده در سنجش از دور
  • تشریح طول موج های مهم سنجش از دور
  • چگونگی تجزیه و تحلیل یک پروژه سنجش از دور
  • انواع سنجنده ها براساس منبع انرژی
  • سنجنده های چندطیفی
  • سنجنده های فراطیفی
  • چهار خصوصیت مهم در سنجنده ها
  • قدرت تفکیک مکانی چیست؟
  • قدرت تفکیک طیفی چیست؟
  • قدرت تفکیک رادیومتریک چیست؟
  • قدرت تفکیک زمانی چیست؟
  • معرفی داده های جغرافیایی
  • معرفی داده های مکانی از نظر شکل
  • معرفی داده های مکانی از نظر فرمت
  • مهمترین ماهواره منابع زمینی در سنجش از دور

انواع روش های دریافت تصاویر ماهواره ای

  • روش های مختلف جهت دریافت تصاویر اپتیکی و حرارتی
  • روش های مختلف جهت دریافت تصاویر داده های راداری
  • دانلود تصاویر ماهواره ای سری های مختلف سنجنده لندست
  • دانلود تصاویر ماهواره ای فرآورده های مادیس
  • دانلود تصاویر ماهواره ای سنجنده سنتینل
  • دانلود تصاویر ماهواره ای هایپریون، استر، کرونا
  • روش دانلود داده های ماهواره NOAA
  • دانلود تصاویر با کیفیت با رزولوشن بالا از سکوهای معتبر هوایی
  • آشنایی با سایت سازمان زمین‌شناسی آمریکا
  • چگونگی ثبت نام و دانلود انواع سنجنده و فرآورده
  • روش های مختلف تعیین منطقه مطالعاتی
  • آشنایی با ویژگی های مختلف سنجنده ها جهت دریافت
  • آشنایی با پایگاه داده آلاسکا
  • محدودیت پایگاه داده آلاسکا جهت دانلود انواع تصاویر ماهواره ای
  • چگونگی ثبت نام و دانلود انواع سنجنده و فرآورده از این پایگاه
  • آشنایی با پایگاه داده ناسا
  • چگونگی دانلود از پایگاه داده ناسا و مزیت های آن
  • آشنایی با پایگاه داده Terr incognita
  • مزیت ها و محدودیت های پایگاه داده Terr incognita

جلسه دوم | پیش پردازش تصاویر ماهواره ای قسمت اول

مقدمات پیش پردازش تصاویر ماهواره ای

  • آشنایی با انواع فرمت های تصاویر ماهواره ای
  • موشکافی داده های مستخرج شده از تصاویر ماهواره ای
  • ساختار فایل متادیتاها تصاویر ماهواره ای
  • معرفی باندهای سنجنده های مختلف
  • چگونه در نرم افزار Arc GIS تصاویر ماهواره ای را اضافه کنیم؟
  • تحلیل انواع خطاهای تصاویر ماهواره ای
  • آشنایی با روش های ایجاد ترکیب باندهای مختلف
  • موازاييك کردن تصاوير ماهواره ای
  • حذف پیکسلهای خارج از محدوده مطالعاتی
  • جداسازی باندهای مورد نیاز از یک تصویر چند طیفی

تصحیحات رادیومتریک و اتمسفری تصاویر ماهواره ای

  • تشریح کامل تصحیحات رادیومتریک
  • برای کدام سنجنده ها تصحیح رادیومتریکی اولویت اول است؟
  • چگونگی محاسبه میزان بازتاب
  • چگونگی محاسبه میزان تابش
  • معرفی تصحیح سلول به سلول، خط به خط و باند به باند
  • چگونه اثرات جذب و پخش را حذف کنیم؟
  • تشریح کامل تصحیح اتمسفری
  • بهترین روش تصحیح اتمسفری چیست؟
  • چه زمانی نیاز به تصحیح رادیومتریکی و اتمفسری است؟
  • اعتبارسنجی نتايج تصحيح اتمسفری
جلسه سوم | پیش پردازش تصاویر ماهواره ای قسمت دوم

تصحیح رادیومتریک و اتمسفریک باندهای حرارتی تصاویر ماهواره ای

  • تصحیحات رادیومتریک باندهای حرارتی
  • چگونگی محاسبه تابش باندهای حرارتی
  • چگونگی محاسبه دمای درخشندگی زمین
  • آشنایی با پرکاربردترین داده های ماهواره ای حرارتی
  • تصحیحات اتمسفریک باندهای حرارتی
  • تصحيحات راديومتريكي باندهاي حرارتي لندست
  • تصحيح اتمسفری باند حرارتي لندست
  • دمای سطح آب چگونه محاسبه می شود؟
  • دمای رویه زمین چیست و چگونه محاسبه می شود؟
  • آموزش گام به گام محاسبات LST
  • تبدیل دمای محاسبه شده LST به سانتی گراد
  • تحلیل اثر تغییرات ارتفاع بر روی دمای رویه زمین (LST)

تصحیحات هندسی تصاویر ماهواره ای

  • تصحیح هندسی به چه معناست و چه نیازی به آن است؟
  • تصحیح هندسی در چه پروژه هایی استفاده می شود؟
  • برای کدام سنجنده ها تصحیح هندسی اولویت اول است؟
  • تشریح منابع انحرافات هندسی تصاویر ماهواره ای و عکس های هوایی
  • تشریح مراحل اصلاح انحرافات تصاویر ماهواره ای و عکس های هوایی
  • انتخاب مناسب ترین معادله جهت تصحیح هندسی
  • چگونگی تعیین مدل هندسی مناسب
  • تصحیح هندسی براساس نقاط کنترل زمینی
  • تصحیح هندسی براساس تصاویر رجیستر شده
  • تصحیح هندسی خودکار و نیمه خودکار
  • کنترل دقت تصحیح هندسی چگونه است؟
  • بیان تفاوت های تصحیح هندسی در سنجنده های مختلف ماهواره ای
  • چگونه نقشه تصحیح شده را ذخیره کنیم؟
  • مواردی که باید در خروجی تصحیح هندسی رعایت کنیم
  • الزاماتی که باید در سنجنده های مختلف جهت تصحیح هندسی رعایت کنیم

تصحیحات ارتفاعی تصاویر ماهواره ای

  • حذف اثرات جابه جایی ناشی از ارتفاع روی تصاویر ماهواره ای
  • فایل RPC چیست و چه کاربردی دارد؟
  • در چه تصاویری تصحیحات ارتفاعی تصاویر ماهواره ای باید صورت گیرد؟
  • تصحیح اثرات توپوگرافی روی تصاویر ماهواره ای
  • تشریح روش های لامبرتی و غیرلامبرتی

جلسه چهارم | بارزسازی تصاویر ماهواره ای

تبدیلات و ترکیبات رنگی

  • تحلیل تغییرات زمانی درقالب ترکیبات رنگی در یک دیتاست تصویرماهواره ای
  • آشنایی با ساختار رنگ True، False و شبه واقعیت
  • در کدام ترکیب رنگی چه پدیده ای با چه رنگی مشاهده می شود؟
  • آشنایی با انواع مدل های رنگی
  • معرفی تبدیلات (Transformation)
  • تشریح کامل روش PCA (تجزیه مولفه اصلی)
  • تشریح کامل روش روش Tasseled Cap
  • معرفی روش RBG TO HSV
  • بررسی سایر روش های تبدیلات و ترکیبات رنگی

محاسبه شاخص های طیفی

  • خصوصیات بازتاب طیفی پدیده های مختلف سطح زمین
  • آشکارسازی شاخص های طیفی گیاهی چگونه اتفاق می افتد؟
  • تحلیل کامل رفتار طیفی گیاه (تنش آبی، خشکسالی، سلامتی و بیماری، تغییر فصول، کلروفیل و کاروتن، مواد آلی، ترکیبات شیمیایی و …)
  • کار با شاخص های طیفی پوشش گیاهی
  • چگونه تراکم پوشش گیاهی را تشخیص دهیم؟
  • چگونه سلامتی گیاه را تشخیص دهیم؟
  • چگونه میزان تنش های گیاهی را تشخیص دهیم؟
  • چگونه میزان کلروفیل گیاه را تشخیص دهیم؟
  • چگونه جنگل زدایی یک منطقه را بررسی و تحلیل کنیم؟
  • شیوه محاسبه شاخص NDVI
  • آشکارسازی شاخص های طیفی آب
  • تحلیل کامل رفتار طیفی آب (آب زلال، گل آلود، رسوب دار و …)
  • شناسایی مناطق مرطوب و پهنه های آبی
  • آشکارسازی شاخص های طیفی خاک
  • تحلیل کامل رفتار طیفی خاک (کانی های تشکیل دهنده، رطوبت خاک، بافت خاک، مواد آلی، رنگ خاک، زهکشی خاک و …)
  • آشکارسازی شاخص های طیفی زمین شناسی و کانی شناسی
  • چگونه انواع مواد معدنی را شناسایی کنیم؟
  • محاسبات و فرمول های هر کانی زمین شناسی به چه صورت است؟
  • معرفی کامل ترکیبات باندی برآورد شاخص های طیفی کانی شناسی

محاسبه تابش خورشیدی

  • تابش خورشیدی یا Solar radiation چیست و چگونه محاسبه می شود؟
  • مقدار تابش خورشیدی در مدلسازی چه نرم افزارهایی کاربرد دارد؟
  • چگونگی مدلسازی تابش خورشیدی
  • برآورد تابش های قابل محاسبه (تابش کل افشانده، مستقیم و …)
  • پارامترهای مورفولوژی موثر در تابش خورشیدی
  • مهمترین نکات کلیدی در فرایند محاسبه تابش خورشیدی

جلسه پنجم | پردازش پیشرفته تصاویر ماهواره ای

  • داده NC یا NetCDF چیست؟
  • کاربرد داده های چندبعدی
  • معرفی داده های سازمان جو و اقیانوس شناسی NCEP/NCAR
  • چه متغیرهایی در داده های NC وجود دارد؟
  • تهیه نقشه های همدمای جهانی
  • جنرالیزاسیون نقشه های همدما
  • تهیه دمای یک نقطه خاص در تمامی روزها
  • تحلیل سری زمانی تصاویر ماهواره ای
  • محاسبه آنامولی ها ماهانه تصاویر ماهواره ای
  • طبقه بندی آنامولی ها
  • محاسبه فرآورده های متنوع از تصاویر ماهواره ای
  • معرفی فرآورده تبخیر و تعرق
  • چگونگی محاسبه تبخیر و تعرق از تصاویر ماهواره ای
  • چه نکاتی در محاسبه تبخیر و تعرق باید دقت شود؟
  • بررسی تغییرات ماهانه تبخیر و تعرق
  • محاسبه تبخیر و تعرق پتانسیل
  • تغییرات مکانی پوشش گیاهی چطور در GIS محاسبه می شود؟
  • تحلیل زمانی و مکانی فرآورده پوشش برف
  • فواصل زمانی و مکانی داده های پوشش برف به چه صورت است؟
  • بررسی تاثیر ارتفاع در میزان ماندگاری پوشش برف

بهبهود تصاویر ماهواره ای

  • آشنایی با انواع روش های بهبود سازی تصاویر ماهواره ای
  • برای هر سنجنده از چه روش بهبودسازی استفاده کنیم؟
  • در چه شرایط نیاز به بهبودسازی تصاویر ماهواره ای داریم؟
  • تشریح کامل روش های بهبودسازی تصاویر ماهواره ای
  • فضای فرکانسی چیست؟ و چه کاربردی دارد
  • معرفی فیلتر پایین گذر
  • معرفی فیلتر بالا گذر
  • فیلترهای آشکارسازی و برجسته سازی تصاویر ماهواره ای
  • فیلتر هموارسازی عوارض در تصویر ماهواره ای
  • فیلترهای آشکارسازی لبه ها
  • استفاده از توابع آماری در فیلترینگ تصاویرماهواره ای
  • بهبود تصاویر ماهواره ای با استفاده از ارزش های پیسکل های داخلی

جلسه ششم | طبقه بندی پیکسل مبنا (نظارت شده و نظارت نشده)

  • طبقه بندی تصاویر ماهواره ای
  • آموزش ساخت تصویر چندطیفی Composite Band
  • چرا باید طبقه بندی کرد؟ مزیت های طبقه بندی چیست؟
  • تصحیحات قبل از طبقه بندی به چه صورت است؟
  • تشریح کامل روش های طبقه بندی تصاویر ماهواره ای
  • طبقه بندی نظارت شده چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟
  • طبقه بندی نظارت نشده چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟
  • الگوریتم K-Mean
  • لگوریتم Parallelepiped Classification
  • الگوریتم Minimum Distance
  • الگوریتم Maximum Likelihood
  • الگوریتم شبکه عصبی
  • الگوریتم Support Vector Machine
  • معرفی انواع سیستم های طبقه بندی کاربری اراضی
  • تشریح قواعد پرکاربردترین سیستم های طبقه بندی
  • چگونگی ساخت امضاهای نمونه ها در طبقه بندی
  • چگونگی ایجاد محدوده های آموزشی
  • اختصاص پیکسل ها به خوشه ها با استفاده از یک طبقه بندی
  • ارزیابی و اصلاح نمونه های آموزشی
  • معرفی طبقه بندی به روش درخت تصمیم گیری
  • ساختار یک درخت تصمیم گیری چگونه است؟
  • طبقه بندی هیبریدی چیست و چه کاربردی دارد؟
  • مراحل طبقه بندی به روش هیبریدی

جلسه هفتم | طبقه بندی شی گرا

  • چرا باید از طبقه بندی شی گرا استفاده نمود؟
  • تفاوت میان طبقه بندی پیکسلی و شی گرا
  • طبقه بندی شی گرا در چه پروژه هایی کاربرد دارد؟
  • ساخت گام به گام طبقه بندی Object Oriented
  • قطعه بندی تصاویر
  • استخراج اطلاعات تحلیلی از قطعات از طریق نمونه های آموزشی
  • شروع طبقه بندی نظارت شده و نظارت نشده
  • معرفی و پیاده سازی گام به گام روش طبقه بندی درختان تصادفی
  • مزایای روش طبقه بندی درختان تصادفی چیست؟
  • معرفی روش های طبقه بندی چند خوشه ای
  • برای تصاویر با تعداد باندهای کم چه روشی مناسب است؟
  • کدام روش طبقه بندی در تصاویر نویزدار به خوبی عمل می کند؟
  • معرفی و پیاده سازی روش طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان
  • روش SVM برای چه تصاویر ماهواره ای مناسب است؟

جلسه هشتم | صحت سنجی طبقه بندی

  • ارزیابی دقت یا اعتبارسنجی
  • اعتبارسنجی نقشه طبقه بندی شده چگونه است؟
  • تعداد نمونه های اعتبارسنجی
  • چگونگی نمونه گیری جهت اعتبارسنجی طبقه بندی
  • تشریح فرآیند برداشت نمونه های اعتبار سنجی
  • چگونگی جمع آوری نمونه های زمینی
  • شرح چگونگی نمونه برداری تصادفی، سیستماتیک، استراتینیکاسیون و خوشه ای
  • پارامترهای ارزیابی صحت طبقه بندی
  • ماتریس خطاها
  • پارامتر Overall Accuracy
  • پارامتر Kappa
  • پارامتر User Accuracy
  • پارامتر Producer Accuracy
  • مقایسه خروجی محاسباتی طبقه بندی با داده های زمینی
مبلغ ثبت نام:
0 تومان
تخفیف شما:
0 تومان
مبلغ پرداختی:
0 تومان

برای تهیه این دوره

از آب کمتری استفاده شده است.

پشتیبانی 4بعدی

تمام دانشجویان حضوری و غیرحضوری پس از ثبت نام به پنل کاربری دوره دسترسی دارند و با توجه به تمرینات و پروژه هایی که در طول دوره کار میکنند میتوانند از پشتیبانی راهنمایی بگیرند.

پشتیبانی به 4 روش:

امکان ثبت تیکت در پنل کاربری

ارتباط از طریق تلگرام با پشتیبان ویژه دوره

پشتیبانی از طریق تلفن ثابت

ملاقات حضوری با هماهنگی قبلی در دفتر انجمن تخصصی مهندسی علوم آب با مدرس دوره

نظرات کاربران

نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
محمد فیضی
10:21 - 1402/11/28
پاسخ دهید

سلام
دوره استادی gis را سال 1395 خریداری کرده ام، لطفا آموزش به روز شده را در اختیار اینجانب قرار دهید.
با سپاس
09123400816

محمد لطفی
23:27 - 1402/03/16
پاسخ دهید

با سلام. سطح 2 کی منتشر میشه؟ هر سطح میانگین چقدر طول میکشه که منتشر شه؟ و اینکه اشتراک تهیه کنیم به این دوره دسترسی خواهیم داشت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

    الهه گودرزی
    01:16 - 1402/03/28
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب .
    از ارتباط شما خوشحالیم.
    دوست عزیز تاریخ مشخصی جهت انتشار ادامه این دوره ، تعیین نشده است.
    با خرید طرح اشتراک، به همه محصولات منتشر شده در سایت ، در بازه زمانی اشتراک دسترسی خواهید داشت.
    با احترام

علی پوریزدی
13:29 - 1401/03/23
پاسخ دهید

سلام ، سطح ۲ تا ۵ دوره استادی gis چه زمانی آماده میشه؟

    الهه گودرزی
    15:53 - 1401/03/23
    پاسخ دهید

    با سلام و درود ..
    در دست انتشار است . اما زمان مشخصی برای انتشار تعیین نشده

دانیال
20:22 - 1401/03/07
پاسخ دهید

با سلام خدمت اساتید محترم
یک سوال داشتم چون بنده شاغلم سرم شلوغ است زمان دقیق نگاه کردن فیلم ها معلوم نیست امکان دانلود فیلم های اموزشی وجود دارد یانه ؟ برای هر دوره

    الهه گودرزی
    01:29 - 1401/03/08
    پاسخ دهید

    با سلام و درود .
    دوست عزیز شما در هر زمان و هر مکان ، امکان مشاهده ویدئوهای آموزشی خریداری شده را از طریق پنل کاربری خو د دارید .
    بطور کلی امکان دانلود فراهم نیست .

مژگان مطیعیفرد
13:59 - 1401/01/19
پاسخ دهید

با سلام من این دوره را سال96 تهیه کردم و کامل گذروندم اما لایسنسم را گم کردم و حال برای تماشای یک قسمت جهت یاداوری دسترسی ندارم لطفا کمکم کنید

    الهه گودرزی
    22:23 - 1401/01/19
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    پس از راهنمایی در تماس تلفنی، پاسخ تیکت شما داده شد .
    موفق باشید

امین صفری
16:52 - 1400/12/27
پاسخ دهید

سلام پایاننامه من روش تحقیق چنین داره
در این بررسی از روش های تحقیق فضایی یا Spatial research methos بهره خواهیم برد. از این رو روند حاکم بر این تحقیق از روش تحقیق اکتشافی خواهد بود. با استفاده از روش های تحقیق فضایی و به جهت به کارگیری توأمان داده های پیوسته و ناپیوسته در این تحقیق از متد MUA یا واحدهای همسان فضایی استفاده خواهد شد. منابع آب زیرزمینی بر اساس موقعیت چاه های آب در منطقه و بررسی میزان افت سطح آب در هر واحد فضایی محاسبه و متغیرهای مستقلی مانند جمعیت، صنعت، پوشش گیاهی و دمای سطح از طریق داده های آماری و تصاویر سنجش از دور در هر واحد محاسبه خواهد شد.

میخواستم بدونم کدوم سطح رو بخرم؟

بهنام
01:49 - 1400/10/15
پاسخ دهید

بخشی از کار پایان نامه بنده مربوط به پهنه بندی ساختار زمین در محیط جی ای اس است میشه راهنمایی بفرمایید کدوم سطح از دوره ها برای تحقیق من مناسب هست؟

دانیال
19:06 - 1400/08/27
پاسخ دهید

با سلام خدمت شما یک سوال داشتم فرق این دوره ها با دوره های که قیمتش کمتره در سایت چی؟ در رابطه Gis
و مدرک رو از کدوم دانشگاه داده میشود ؟
ممنونم

    الهه گودرزی
    21:36 - 1400/08/27
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب .
    دوست گرامی بطورکلی تفاوت دوره های استادی با دوره های حرفه ای موجود در سایت، در حجم مطالب و بالطبع مدت زمان بیشتر تدریس است. در دوره های استادی طبعا جزئیات بیشتر همراه با تمرین های متنوع آمده است. هر دوره ی استادی مشتمل بر 8 جلسه میباشد که حداقل بطور متوسط حدود 25 تا 26 ساعت تدریس در هر دوره می باشد.
    گواهی صادره برای دوره های آموزشی ، از طرف انجمن تخصصی مهندسی علوم آب صادر و تقدیم مخاطبین عزیز میشود.
    موفق باشید.

مهشید احمدی
20:04 - 1400/08/19
پاسخ دهید

سلام.وقت بخیر، برای دوره استادی GIS، فقط سطح اول به صورت غیر حضوری هست؟ سایر سطوح چگونه منتشر میشود؟
در حال حاضر تخفیف ویژه برای این دوره وجود دارد؟

    الهه گودرزی
    00:31 - 1400/08/20
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب خدمت شما
    در حال حاضر در دوره تخفیف قرار نداریم.
    خانم احمدی عزیز در خصوص دوره های gis ، در گفتگوی تلفنی بطور مفصل در خدمت شما بودیم.
    با توجه به گفتگوها، لینک دسترسی به دوره های gis کاربردی و پیشرفته نیز از طریق زیر برقرار است :
    دوره GIS از صفر تا حرفه ای
    باز هم اگر سوالی داشتید، در خدمتیم.

دوره استادی نرم افزار ENVI - انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
00:00 - 1400/06/28
پاسخ دهید

[…] دوره استادی نرم افزار Arc GIS […]

سید سجاد رضوی کهنموئی
13:18 - 1399/10/19
پاسخ دهید

سلام و خداقوت. آپدیت دوره ها را چگونه می توانم دریافت کنم؟

    الهه گودرزی
    14:00 - 1399/10/19
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    ضمن تشکر از ارتباط شما،
    هر محصولی که آپدیت شود، لینک جدید دانلود محصول، در پنل کاربری شما، جایگزین خواهد شد.

علی شکار
00:07 - 1399/09/22
پاسخ دهید

سلام برای تحلیل خطر لرزه ای کدام بخش نرم افزار بیشتر کاربرد دارد؟

    محسن محمدرضاپورطبری
    09:29 - 1399/09/22
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب خدمت دوست مهربان من
    قسمت مکانیابی

ايمان نيك
17:53 - 1399/09/11
پاسخ دهید

با سلام
میخواستم بدونم دوره استادی GIS تا چه میزان در زمینه آبیاری و زهکشی و فیزیک خاک می تونه مفید باشه؟
تشکر

    الهه گودرزی
    18:51 - 1399/09/11
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    دوره ی استادی GIS بسیار جامع و کامل، علاوه بر بیان مفاهیم مرتبط ، به تشریح کار با ابزارهای موجود در GIS میپردازد که قطعا در علوم مختلف با توجه به هدف کاری و تحقیق خود می توانید بکار گیرید.
    دوره های استادی GIS
    در خدمتتون هستیم.

    آرش ازکیا
    19:40 - 1400/06/24
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    با توجه به اینکه گرایش تخصصی بنده بی مقدار آبیاری و زهکشی است به عرض آن عالیجناب می رساند امروزه یک مهندس آبیاری و زهکشی بدون آموختن GIS عملا قادر به انجام هیچ کاری در مقیاس پروژه نیست. در بین نرم افزارهای تخصصی که بنده شخصا مدرس آن هستم، دو نرم افزار بسیار بسیار قدرتمند شرکت بنتلی با نام های WaterGEMS و SewerGEMS که به منظور طراحی سیستم های آبرسانی، آبیاری تحت فشار، طراحی ایستگاه پمپاژ، جمع آوری و انقال فاضلاب، جمع آوری روان آب سطحی و زهکشی مزارع، معابر و فرودگاه ها مورد استفاده واقع می شوند، بیش از نیمی از دیتای مورد نیاز خود را از طریق GIS بدست می آورند. در بخش آب ریززمینی نیز نرم افزار GMS بدون کمک GIS هیچ تحلیلی انجام نخواهد داد و در مقیاس پروژه، حجم داده های ورودی به حدی زیاد و نیازمند دقت بسیار است که باید بطور دقیق گاه در حد میلیمتر در اختیار نرم افزار قرار گیرد. (قطعا توجه دارید که میزان زبرشدگی لوله ها در گذر زمان در حد میکرون و نه حتی میلیمتر افزایش می یابد)
    از سوی دیگر نرم افزار های سری HEC مانند HEC-RAS و HEC-HMS آنچنان وابسته به GIS هستند که برای آنها افزونه های مجزایی با اسامی HECGeoRAS و HECGeoHMS تولید شده است
    خلاصه کلام اینکه یادگیری GIS و یک زبان برنامه نویسی (ترجیحا زبان متلب) برای یک مهندس آبیاری و زهکشی واجبِ موکّد است

    موید باشید

دانشجوی مهندسی آب
13:06 - 1399/06/05
پاسخ دهید

سلام
لطفا هزینه ی پکیج غیر حضوری جی ای اس رو میفرمایید؟

    محسن محمدرضاپورطبری
    13:14 - 1399/06/05
    پاسخ دهید

    قیمت غیرحضوری و حضوری با توجه به خدمات و پشتیبانی و کیفیت دوره و سرفصل ها یکی می باشد

سلطانی
20:17 - 1399/06/03
پاسخ دهید

سلام و خداقوت
با توجه به شرایط الان و کرونا رفت و آمد واقعا دشوار هست مخصوصا من که دانشجو هم هستم. این تدریس های بصورت مجازی صورت نمیگیرد؟

    الهه گودرزی
    21:19 - 1399/06/03
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    به علت کرونا ، همه ی محصولات فقط در قالب پکیج محصول خدمت عزیزان ارسال میگردد.
    بصورت معمول و روال همیشگی انجمن، پکیج محصول مشتمل بر ویدئوی آموزشی با کیفیت بالا به همراه دیتاهای موردنیاز برای علاقمندان ارسال میگردد.
    پشتیبانی 24 ساعته از محصول صورت گرفته و مدرس مربوطه همیشه پاسخگو خواهند بود.
    تجربه ی اثبات کرده ، مخاطبین بسیار راضی بوده اند بطوریکه با مشاهده ی ویدئوها و پشتیبانی مداوم خود را در کلاس حضوری احساس میکنند و هیچ گونه تفاوتی ندارد.
    پکیچ استادی ArcGIS، بصورت کاملا منحصر بفرد و روش تدریس خلاقانه، مخاطبین بسیاری را جذب کرده است.
    در صورت تمایل، این روش بسیار مناسب و پربازده خواهد بود و ما در خدمتتون هستیم.
    پایدار باشید

      سلطانی
      13:01 - 1399/06/05
      پاسخ دهید

      خیلی ممنون از پاسخ کاملتون، هزینه ی این پکیج هم مانند دوره های حضوری هر سطح 1/2 میلیون هست؟

        محسن محمدرضاپورطبری
        13:14 - 1399/06/05
        پاسخ دهید

        با سلام و ادب
        بله

      سلطانی فر
      13:03 - 1399/06/05
      پاسخ دهید

      خیلی ممنون از پاسخ کاملتون، هزینه ی این پکیج هم مانند دوره های حضوری هر سطح 1/2 میلیون هست؟

سید رسول مؤذنی
14:40 - 1399/04/21
پاسخ دهید

سلام خسنه نباشید
من تا حالا با نرم افزار GIS کار نکردم و میخوام از صفر یادبگیرم.این دوره های استادی برای من هم مناسبه؟ یا باید میزانی از آشنایی رو داشته باشم و بعد در این دوره ها شرکت کنم؟ خیلی ممنون از پاسخگویی تون

    الهه گودرزی
    15:23 - 1399/04/21
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب ..
    از ارتباط شما خوشحالیم..
    در دوره استادی GIS ، همه چیز از صفر گفته میشه. اصلا نیازی به آشنایی قبلی با این نرم افزار نیست.
    از همون جلسه اول متوجه جذابیت و کاربردی بودن این آموزش خواهید شد. گام به گام با مدرس پیش خواهید رفت.
    سطح اول دوره ی استادی GIS
    در خدمتتون هستیم.

      سید رسول مؤذنی
      15:06 - 1399/04/24
      پاسخ دهید

      خیلی ممنون از توضیح کامل تون

        محسن محمدرضاپورطبری
        15:08 - 1399/04/24
        پاسخ دهید

        خواهش میکنم. در خدمت شما هستیم

sara
09:37 - 1399/04/18
پاسخ دهید

سلام و روز بخیر
با دیدن همچین کلاس حرفه ای که برگزار میکنید خیلی خوشحال شدم فقط چنتا سوال داشتم
1 هزینه ی کل دوره چقد هس؟
2 اقساطش به چه صورته؟

    محسن محمدرضاپورطبری
    09:41 - 1399/04/18
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    ممنون از نظر لطف شما
    مبلغ شرکت در این دوره برای هر سطح ۱٫۲ میلیون تومان می باشد.
    هم اکنون هم می توانید از طریق جشنواره تابستانه خرید خودتون رو با تخفیف بسیار خوب خریداری کنید:
    اینجا کلیک کنید
    برای اقساط با مجموعه تماس بگیرید
    شماره ثابت جهت تماس: ۶۶۵۶۶۷۱۴-۰۲۱
    شماره موبایل اول جهت تماس: ۰۹۱۲۰۸۵۸۱۴۲

نیما شریعتی
19:38 - 1399/01/21
پاسخ دهید

عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک اعضای خانواده بزرگ انجمن تخصصی مهندسی آب
بنده تقریباً هنه کامنت ها رو مطالعه کردم اما چند ابهام در مورد این دوره برام به وجود اومده و ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی بفرمائید.
بنده فقط تمایل به حضور در در یکی از سطوح دوره های استادی ArcGIS رو دارم و میخواستم بدونم با خرید فقط یک از این سطوح باز هم گواهی دوره برای من ارسال خواهد شد؟؟
دوم اینکه برای شرکت در دوره های غیرحضوری محدودیتی در مورد زمان ثبت نام وجود دارد یا خیر؟

    الهه گودرزی
    20:33 - 1399/01/21
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب حدمت شما ..
    برای هر یک از سطوح این دوره بطور جداگانه، گواهینامه صادر میشود.
    خیر، محدودیتی وجود ندارد.
    موفق باشید

علی نقدی
18:15 - 1399/01/02
پاسخ دهید

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده چند ماه پیش این مجموعه رو با تخفیف 50 درصد خریداری کردم برای عزیزی ولی متاسفانه ایشون نبودن و نتونستن دانلود و فعالسازی کنن میشه بنده رو راهنمایی کنید چطور میتونم مجموعه رو دانلود و در اختیار ایشون قرار بدم؟متاسفانه ایمیل شما رو بعد از خریداری پاک کردم

    الهه گودرزی
    18:46 - 1399/01/02
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب خدمت شما دوست گرامی..
    شما میتوانید از راهنمای فعالسازی فایلها که در بخش راهنمی سایت موجود است استفاده کنید ( صفحه اصلی سایت / درباره ما / راهنمای سایت) . همچنین از طریق پنل کاربری خود و با استفاده از تیکت پشتیبانی، می توانید این مورد را مطرح کنید تا پشتبان شما را راهنمایی نماید.
    موفق باشید.

      فریده نقدی
      19:21 - 1399/01/02
      پاسخ دهید

      با تشکر از راهنماییتون و همچنین پاسخگویی سریع

فرشاد علی پور
20:27 - 1398/12/21
پاسخ دهید

با عرض سلام و ادب و احترام.
با تشکر از همت و اراده عالی انجمن و حضرت عالی. من در گذشته شرکت کردم و زمانی که شرکت کردم فقط یک سطح بود اگر بخواهم به صورت غیر حضوری ادامه دهم بایستی از چه سطحی شروع به ثبت نام کنم؟ ممنون بابت راهنمایی

    محسن محمدرضاپورطبری
    20:29 - 1398/12/21
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب.
    ممنون از انرژی همیشگی شما. سطح یک برای شرکت کنندگان سابق (شرکت کنندگان دوره های قبلی استادی GIS) رایگان خواهد بود و طبق تاریخ در پنل کاربری شون قرار داده می شود. شما بایستی از سطح دوم شروع بفرمایید.
    با تشکر

بهار
11:44 - 1398/12/06
پاسخ دهید

سلام،خسته نباشید
بنده برای انجام پروژ های ی سری لایه های ارتفاع،شیب جهت شیب,کاربری راضی،بارندگی ،فاصله از رودخانه و ی سری لایه های دیگه مثل اسیب پذیری منطقه و تراکم جمعیت انجام دادم و از لحاظ ارک جی ای اس سایز لایه ها و کلا ی سری اشتباه دیگر با روش ای اچ پی لایه ها رو رو ی هم گذاشتم که نقشه خطر سیل هم اشتباه بدست امد!میخواستم ببینم برای ادیت لایه ها و درست کردن و بدست اوردن نقشه سیل درست،البته منطقه من ی شهرستان کوچیکه چه هزینه ای رو دریافت میکنید!

    محسن محمدرضاپورطبری
    12:06 - 1398/12/06
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب.
    از اشنایی با شما خوشحالیم
    ما پروژه های مطالعاتی مشاور انجام می دهیم و انجام چنین پروژه هایی دانشجویی در انجمن صورت نمی گیرد.
    موفق باشید

      بهار
      12:18 - 1398/12/06
      پاسخ دهید

      ببخشید حداقل میشه ی راهنمایی بفرمایید چه افرادی میتونن کمکم کنن!ممنون

        محسن محمدرضاپورطبری
        12:19 - 1398/12/06
        پاسخ دهید

        در همین دوره استادی GIS آموزش چنین کاری به طور کامل بیان شده است

عادله بیات
19:18 - 1398/10/18
پاسخ دهید

باسلام
من در رشته شهرسازی تحصیل کردم واز دوره استادی gisخیلی راضی بودم و کاملا مفاهیم درک کردم سپاسگزارم از دکتر ازکیا🙏

    آرش ازکیا
    19:59 - 1398/10/18
    پاسخ دهید

    با سلام و عرض ادب
    از اینکه زحمت کشیده و نظر خویش را در مورد دوره ای که تقدیم حضور شد ابراز فرمودید سپاسگزارم. خدای بزرگ را شاکرم که توفیق خدمت عطا فرمود و اظهار رضایت سروران مشوقی است که در ادامه مسیر منبع الهامات و انرژی خواهد بود. به امید موفقیت های بزرگ برای شما سرور عالیقدرم

محمد نیکخواه
21:39 - 1398/09/23
پاسخ دهید

سلام خسته نباشید. این دوره استادی GIS برای دانشجویان رشته شهرسازی هم مناسب هست؟ آیا تحلیل هایی مناسب این قشر از دانشجو ها ارائه می‌شود؟

    محسن محمدرضاپورطبری
    15:30 - 1398/09/24
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    بله.
    چون اصول یکی است و تکنیک ها مشترک است

مهرداد لاله
13:36 - 1398/08/14
پاسخ دهید

دوره عالی و پر از اطلاعات خوبی بود که دید جدید و حرفه ای درباره Arc GIS به من داد.من خودم همیشه موقع انتخاب روش های مختلف برای تحلیل و آنالیز در GIS دچار شک و تردید بودم؛ ولی با شرکت در این دوره ،کار برای من خیلی ساده و البته عملی شد.حالا فقط باید انجام بدم.ممنون از استاد طبری و استاد ازکیای عزیز

    محسن محمدرضاپورطبری
    13:40 - 1398/08/14
    پاسخ دهید

    با سلام
    همه اینها جز با تلاش شما میسر نبود. موفق باشید

مجید ع
12:28 - 1398/06/10
پاسخ دهید

با عرض سلام و وقت بخیر این هفته آخرین جلسه دوره استادی رو تموم کردم نهایت تشکر رو از استاد طبری دارم که با صبر و حوصله تمام مطالب رو تدریس کردن و همیشه پاسخگوی سوالات بودن اوایل همیشه سوالهای زیادی برا دانشجو مطرحه و خیلی مهمه که استاد بتونه به قول معروف اصول و مقدمات رو خوب جا بندازه. از تمام زحماتی که برای ارتقا سطح آموزشی من کشیدید ممنونم

    آرش ازکیا
    12:34 - 1398/06/10
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    پیام محبت آمیز شما برای مهندس طبری ارسال شد. از طرف خود و جناب مهندس طبری از لطف و نظر ارزشمند شما تشکر میکنم. مویّد و موفق باشید

      رضا ماهوتی پور
      17:23 - 1399/07/01
      پاسخ دهید

      سلام جناب مهندس وقتتون بخیر
      درخصوص مهندسی زلزله مربوط به گسلها بایستی مقداری کار Gis و Arc Gis را بدانم به همین خاطر در ارتباط با موضوع مهندسی زلزله روی گسلها برای یادگیری وبکار گیری چه منابعی را معرفی مینمایید

        محسن محمدرضاپورطبری
        22:55 - 1399/07/01
        پاسخ دهید

        با سلام و ادب
        از اشنایی با شما خوشحالیم
        یک سری اصول است که بر روی تمام رشته ها صادق است که کاملا پایه ای می باشد که باید بیاموزید.

          رضا ماهوتی پور
          23:46 - 1399/07/01
          پاسخ دهید

          سلام مجدد
          اصول پایه ای در چه سرفصل هایی از دروس شما یا درچه سطحی از دروس میباشند

          محسن محمدرضاپورطبری
          08:17 - 1399/07/02
          پاسخ دهید

          از سطح اول تا سوم اصول پایه ای می باشند

عادله
14:22 - 1398/05/22
پاسخ دهید

ایا درصورت شرکت کردن در دو دوره همزمان تخفیف لحاظ میشه؟

    آرش ازکیا
    15:53 - 1398/05/22
    پاسخ دهید

    با سلام
    با توجه به اِعمال کد تخفف ثببت نام زود هنگام شما می توانید از این روند جهت استفاده از تخفیف استفاده بفرمایید و در حال حاضر تخفیف دیگری برای هیچیک از کارگاه ها فعال نیست

علی یاراحمدی
11:46 - 1398/05/14
پاسخ دهید

سلام، این دوره استادی میتونه همه نیازهای شما رو رفع کنه، اما چیزی که از این دوره برام ارزشمندتره پشتیبانی شبانه روزی این انجمن هست. خداوکیلی ساعت 1 شب هم پیام فرستادم پشتیبانی با حوصله بسیار پاسخگوی سوالاتم بوده. دمتون گرم و خسته نباشید…

    محسن محمدرضاپورطبری
    12:14 - 1398/05/14
    پاسخ دهید

    عرض سلام و ادب و احترام دوست عزیزم علی آقا
    هر بار که شرکت کنندگان عزیز ما یک نظر و دیدگاه فوق العاده از تجربه های قشنگشون از دوره ها و کارگاه ها میذارن، سخت ترین کار بنده شروع میشه، که چه جوابی بنویسم، که شایسته شرکت کننده عزیزی باشه که وقت گرانبهای خودش رو گذاشته تا تجربه های طلایی خودش رو به اشتراک بذاره.
    بنده سر تعظیم فرود میارم برای این عزیزانی که اینقدر با صفا هستند علی الخصوص علی آقای یاراحمدی که شاید 2 ماه هم نباشه که من با ایشون آشنا شدم. و اینقدر با کلام زیبای خودشون بنده رو خجالت زده کردند.
    واقعا افتخار بزرگیه که در کنار شما باشیم.
    واقعا افتخار بزرگیه که پشتیبان شما باشیم.
    خداوند رو شاکرم که چنین لطف بزرگی رو به ما کرد که بتونیم، پشتیبان چنین عزیزانی در ایران باشیم.
    امیدوارم که لایق تعریف و تمجیدهای شما باشیم. و بتونیم به بهترین شکل ممکن و با بالاترین کیفیت پشتیبان و همراهتان باشیم.
    با عشق و احترام پشتیبانتان هستیم…
    و تا اوج قله‌ی موفقیت همراهتان می مانیم….
    به امید اتفاقات بزرگ و اتفاقات قشنگ، برای شما و همه…
    پایدار و سرافراز باشید…

خانم احمدی
21:32 - 1398/05/09
پاسخ دهید

با سلام و عرض ادب
آیا گواهی انجمن تخصصی علوم آب برای خارج از کشور نیز معتبر می باشد؟
و کدام کشور ها را اطمینان دارید که این گواهی را معتبر میدانند؟
و سوال آخر اینکه آیا فهرست مطالب تدریس برای نقشه های رشته ی شهرسازی نیز قابل استفاده می باشند و کارآیی چشم گیر دارند؟

    محسن محمدرضاپورطبری
    21:51 - 1398/05/09
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    از اشنایی با شما خوشحالیم
    گواهی انجمن جهت مصاحبه دکتری و ازمون استخدامی درون کشور استفاده شده است و در خصوص خارج کشور تضمین خاصی وجود ندارد
    فهرست و عناوین تدریسی و همچنین داده های تمرینی جهت رشته شهرسازی نیز قایل استفاده می باشد.

rohan
21:07 - 1398/05/07
پاسخ دهید

سلام خدمت اساتید گرامی...آیا توصیه می کنید ابتدا دوره آموزشی غیر حضوری رو دریافت کنیم و پس از اون با آمادگی بیشتر در دوره حضوری شرکت کنیم که اشاره فرمودید برای کسانیکه از دوره غیر حضوری استفاده میکنن رایگانست

    محسن محمدرضاپورطبری
    21:20 - 1398/05/07
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    از اشنایی با شما خوشحالیم
    هر طور که شما تمایل دارید و راحت هستید. اما ابتدا هم می توانید به صورت حضوری شرکت کنید. چون به صورت هفتگی تشکیل می شود زمان مناسب برای تمرین وجود دارد

هاجر بلادر
11:56 - 1398/05/06
پاسخ دهید

باسلام وقت بخیر
ببخشید آیا دوره غیرحضوری هم میشه بصورت اقساط پرداخت کرد؟؟؟

    عرفان نوظهور
    13:09 - 1398/05/06
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    بله
    هیچ فرقی نمی کند.
    امری بود در خدمت شما هستیم

صبا
18:47 - 1398/04/29
پاسخ دهید

سلام. ایا اگر فیلم های دوره استادی از سایت دانلود بشه مانند حضور در کلاسها گواهی شرکت اعطا میشود یا خیر؟
سوال دوم اینکه اگر در دوره غیر حضوری شرکت کنیم گواهی قبل از برگزاری کلاسها میشه دریافت کرد؟ اخه کلاسها خیلی دیر برگزار میشه و به گواهی شرکت زودتر از آن تاریخ نیاز دارم. ممنون میشم پاسخ بدید.

    آرش ازکیا
    20:43 - 1398/04/29
    پاسخ دهید

    با سلام
    شرکت کنندگان دوره های غیر حضوری از تمام مزایای دوره های حضوری برخوردار خواهند بود که این امر شامل صدور گواهینامه نیز می باشد ضمن آنکه شما می توانید در دوره بعد نیز بطور رایگان و به صورت حضوری شرکت فرمایید. ضمنا با توجه به اینکه با خرید مجموعه غیر حضوری کلیه آموزشهای لازم فورا برای شما ارسال خواهد شد، صدور گواهینامه نیز همزمان با ارسال محصولات صورت خواهد گرفت و از این بابت نیز مشکلی سد راه حضرتعالی نخواهد بود

وحید
13:54 - 1398/04/27
پاسخ دهید

سلام ببخشید آقای مهندس میخواستم بدونم فرق بین اینکه من فیلم های دوره رو از سایت بخرم با اینکه در دوره غیر حضوری شرکت کنم چیه؟

    محسن محمدرضاپورطبری
    17:58 - 1398/04/27
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    هیچ تفاوتی ندارد و هر لحظه می تونید خرید کنید و دریافت کنید

ریزان عزیزنژاد
00:30 - 1398/04/26
پاسخ دهید

با سلام و خسته نیاشید
ممنون میشم در مورد اموزش غیرحضوریتون بیشتر توضیح بدین

    آرش ازکیا
    00:47 - 1398/04/26
    پاسخ دهید

    با سلام احترام
    در آموزش غیر حضوری شما ویدیوی آموزش محصول رو به همراه تمام فایلهایی که برای همراهی با استاد مربوطه نیاز دارید تا بتونید در منزل پا به پای ویدیو تمرینات رو انجام بدید رو دریافت خواهید کرد و هر سوالی هم که داشتید می تونید از طریق پنل کاربری شخصی تون از استاد مربوطه بپرسید و همون روز هم جواب دریافت کنید. گواهی دوره بدون ذکر عنوان غیر حضوری برای شما صادر می شه و می تونید در یکی از دوره های آتی نیز بصورت حضوری و رایگان شرکت بفرمایید و از تمام مزایایی که دوستان حضوری برخوردار هستند برخوردار خواهید بود. باز هم اگر سوالی داشتید می تونید مستقیما از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با بندهء حقیر و همکارانم مطرح بفرمایید. شاد و سلامت باشید. انشاء الله

آفرین خرم
16:42 - 1398/04/24
پاسخ دهید

با سلام. امروز دروه استادی GIS رو که به صورت غیرحضوری خریدم به آخرش رسیدم و تمومش کردم. خیلی برام مفید بود و وقتی که مرور می کنم از روزی که شروع کردم تا به امروز، می بینم که روند کلی کاری ام رو تغییر داده و مسیر جدیدی رو در پیش گرفتم و این فوق العادست. گرچه دوره تموم شده امکا بزنامه مفصلی گذاشتم برای مرور مجدد اون ها و نیز انجام تمرینات و فعالیت هاش و در واقع GIS جزئی از زندگی من شده. واقعا این مدت باهاتون زندگی کردم و خیلی لذت بردم از دوره. امیدوارم بتونم از نزدیک بیام و با شما استاد طبری ملاقات داشته باشم.

    آرش ازکیا
    21:26 - 1398/04/24
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    از لطف شما سپاسگزاریم و از اینکه از حاصل کار چندین ماهه دوست و همکار شریفم اظهار رضایت کامل دارید به خود و مجموعه همکارانم می بالم. قطعا لازم است تا مباحث را چندین مرتبه مرور بفرمایید و در مثالهای موجود نیز تغییراتی خود خواسته ایجاد فرمایید و نتیجه تغییرات را موشکافانه بررسی کنید. در طول این راه سوالاتی بروز خواهد کرد که در رشد بیشتر شما بسیار موثر خواهد بود. بسیار خوشحال و مفتخر خواهیم بود چنانچه در صورت بروز اشکال و ابهام، قادر به تقدیم خدمت در راستای رفع ابهامات موجود باشیم. شاد و توانمند باشید. انشاء الله

monir
12:10 - 1398/04/17
پاسخ دهید

سلام.خسته نباشید. خواستم بپرسم بعد از شرکت در کلاس ها مدرک معتبری ارائه خواهد شد؟

    آرش ازکیا
    14:32 - 1398/04/17
    پاسخ دهید

    سلام
    بله خیالتون راحت باشه به راحتی می تونید در هر مصاحبه ای گواهی انجمن تخصصی مهندسی علوم آب رو ارائه کنید ضمنا اگه برای خارج از کشور هم میخواین، گواهی به زبان انگلیسی تقدیم حضور شریفتون میشه

      monir
      10:51 - 1398/04/18
      پاسخ دهید

      خیلی ممنون. این انجمن وابسته به مرکز و یا دانشگاهی است یا به صورت مستقل است؟
      و اینکه چون ساکن شهرستان و کارمندم هستم و قصد شرکت در کلاس هارو دارم آیا امکانش نیست که کلاس ها رو پنج شنبه برگزار بشه . چون در روز چهارشنبه عملا دو روز کاری از دست میره.

        آرش ازکیا
        11:38 - 1398/04/18
        پاسخ دهید

        عرض ادب مجدد
        انجمن تخصصی مهندسی علوم آب مرکز آموزشی مستقلی است که به معتبرترین دانشگاه های کشور از جمله دانشگاه تهران، صنعتی شریف، تربیت مدرس، دانشگاه امام حسین، دانشگاه چمران اهواز، صنعتی اصفهان، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شیراز، دانشگاه نوشیروانی بابل و ... سرویس آموزشی فوق تخصصی ارائه می دهد و تا کنون بارها افتخار برگزاری کلاسهای آموزشی متعدد جهت استاتید معتبرترین دانشگاه های ایران در یک گروه مجزا و نیز دانشحویان این دانشگاه ها بصورت مجزا در گروه های دانشجویی را داشته است. گواهی ارائه شده از سوی انجمن تخصصی مهندسی علوم آب در مصاحبه هاای مقطع دکتری نیز قابل ارائه بوده و همانطور که قبلا نیز به عرض مبارک رسیده هیچ نگرانی از بابت اعتبار گواهینامه و کیفت آموزش نخواهید داشت.
        با توجه به آنکه در روزهای پنجشنبه کلاسهای دوره استادی متلب برگزار می شود، فلذا امکان برگزاری همزمان GIS و متلب موجود نیست. ضمنا اگر احساس نیاز جهت دریافت مشاوره های بیشتر می فرمایید می توانید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با ما در ارتباط مستقیم باشید

زهرا
09:32 - 1398/03/22
پاسخ دهید

امیدوارم همیشه با انرژی باشید
من یکی از بچه هایی هستم که دوره یازدهم به صورت حضوری در دفتر انجمن در این دوره شرکت کردم. به واسطه رفیقم که توی این دوره شرکت کرده بود حضور پیدا کردم. جور کردن این مقدار شهریه برام سخت بود. اما بعد از 3 ماه جورش کردم و شرکت کردم. بعد از اینکه جلسه اول رو گذروندم با خودم گفتم که ای کاش زودتر می اومدم و اینهمه وقتم رو با کتاب و ... تلف نمی کردم. واقعا ممنونم از جناب مهندس طبری که هر سوالی داشتم (که برای ایشون بسیار سطحی بود) با کمال صبر (حتی اگر چندبار می پرسیدی) به من پاسخ دادند. از اینکه نمی تونم محبت های شما رو جبران کنم شرمنده ام. ممنون استاد.

    محسن محمدرضاپورطبری
    09:47 - 1398/03/22
    پاسخ دهید

    ممنونیم از محبت شما
    هر چه بود تلاش شما بود. ارزوی بهترین ها رو برای شما داریم

جانعلی نجفی
08:53 - 1398/03/19
پاسخ دهید

مبحث مکان یابی هم در این دوره گفته میشه؟

    محسن محمدرضاپورطبری
    09:01 - 1398/03/19
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب خدمت شما بزرگوار
    این مبحث به طور کامل در جلسه آمایش سرزمین (جلسه هشتم) تدریس می شود. از مکان یابی به روش کلاسیک تا فازی کاملا تشریح می شود. مکان یابی برای احداث سد، مکان یابی برای احداث شبکه توزیع آب شهری، مکان یابی شهرک مسکونی و .... همه و همه در این دوره گفته خواهد شد
    با تشکر

هاتف روحی
22:34 - 1398/03/15
پاسخ دهید

سلام. تبلیغ دوره های شما رو توی شبکه های مجازی دیدم. من تحصیل کرده مدیریت منابع آب دانشگاه تهران هستم و الان دارم دکتری منابع آب رو می گیرم. توی زمینه GIS توی کلاس خودمون حرف زیادی برای گفتن داشتم. اول تبلیغ شما و سرفصل شما رو دیدم گفتم اینا رو که بلدم. ترغیب به اومدن نشدم. اما فیلم جلسه دوم شما رو توی لبتاپ یکی از همکلاسی ها که شرکت کرده بود دیدم. راستش رو بخوام بگم نصف مطالب رو نمی دونستم و شاید فکر می کردم بلدم. چون شرایط پرداخت قسطی هم داشتید مصمم شدم که حتما ثبت نام کنم و خیلی خوشخالم که اینکار رو کردم. این نظر رو گذاشتم بابت اینکه جبران کمی از محبت های شما مهندس طبری و مهندس ازکیا شده باشه.
کلاس ما باید 8 شب تموم میشد اما برخی از جلسات مهندس تا 9 شب به سوالات من جواب می داد. تا الان توی سه تا از دورهمی های آموزشی رایگان هم دعوت شدم و واقعا بیشتر از اون پولی که دادم یاد گرفتم. ممنونم بابت همه چی.

    آرش ازکیا
    23:27 - 1398/03/15
    پاسخ دهید

    با سلام و احترام
    از اینکه روزانه چندین ایمیل و پیام محبت آمیز از این نوع دریافت می کنیم بسیار مسرور و مشعوفیم. خدای متعال را شاکریم که توفیق خدمت عنایت فرموده است مع الوصف تشکر شما فقط و فقط نشانه بزرگی و شأن و مرتبه حضرتعالی است چرا که بندهء بی مقدار و دوست و برادر عزیزم مهندس طبری انجام وظیفه کرده و در این راستا خود نیز بسیار آموخته ایم. دورهمی چهارم در راه است و به زودی از سوی همکارانمان در روابط عمومی سایت با شما تماس گرفته خواهد شد. امیدوارم مثل سه دوره قبل این بار نیز توفیق تقدیم خدمت را به ما مبذول داشته با حضور گرم خود ما را رهین منت و افتخار فرمایید

سپیده
13:46 - 1398/03/15
پاسخ دهید

می خواستم بدونم که من که هیچی بلد نیستم می تونم یاد بگیرم؟ تا حالا با GIS کار نکردم.

    محسن محمدرضاپورطبری
    14:23 - 1398/03/15
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب. ممنون از نظر شما
    اصلا نیاز به دانستن چیزی نیست. همه چیز از ابتدا گفته می شود. جتی از کرک کردن نرم افزار تا مسائل پیشرفته.
    اگر تااکنون با GIS کار نکردید، اصلا نگران نباشید. چون نحوه تدریس به گونه ای است که فرض بر این است که شما اولین بار است که با نرم افزار GIS مواجه می شوید و جلسه به جلسه به سمت مباحث پیشرفته حرکت می کنید

سما. م دانشگاه کردستان
12:03 - 1398/03/11
پاسخ دهید

سلام خدمت آقای مهندس
من برای سرفصل های آمایش سرزمین و فازی سازی و حوضه آبریز دوره ششم شرکت کردم. ممنونم از اینکه با سخاوت هر آنچه که دارید رو به ما گفتید. ممنونم از دورهمی هاتون که حتی بعد از کلاس هم به فکر ما هستید.

    عرفان نوظهور
    12:33 - 1398/03/11
    پاسخ دهید

    متشکر از شما

دوره استادی نرم افزار ENVI - انجمن تخصصی مهندسی علوم آب
01:05 - 1398/03/09
پاسخ دهید

[…] زمینه نرم افزار Arc GIS همیشه جای خالی یک مکمل خوب در کنار دوره استادی GIS حس می شد. بعد از این موضوع تصمیم گرفتم دوره استادی ENVI را […]

مائده دانشپذیر
18:33 - 1398/03/08
پاسخ دهید

سلام به مهندس طبری
من شرکت کننده دوره چهارم استادی GIS بودم. من بیشتر کسانی که در حوزه GIS تدریس می کنند رو می شناسم و برخی ها رو کلاسشون رو رفتم. اون چیزی که باعث شد من کلاس استاد طبری رو انتخاب کنم چندتا چیز بود:
اولیش شرایط قسطی بود. من برای جور کردن این پول 6 ماه وقت گذاشتم و بعد از اینکه کلاسشون رو اومدم واقعا پشیمان نیستم. چون با اینکه من مجتمع فنی تهران هم کلاساشون رو رفته بودم اما 70 درصد مطالب دوره استادی GIS برام جدید بود و واقعا از مهندس طبری ممنونم
دومیش پشتیبانی خوبی که دارن. من قبلا محصول ارک هیدور مهندس طبری رو خریده بودم و پشتیبانی شون رو از نزدیک دیده بودم. واقعا تیکت های پشتیبانی رو به سرعت جواب میدن و این برام فوق العاده بود
سومیش اتسمفری که توی انجمن حاکمه. من به صورت حضوری کلاساشون رو شرکت کردم. جو فوق العاده خوب و صمیمی توی کلاس برقراره. همیشه دوست داری جلسه بعد برسه و کلاسش رو بری.

تو این چند سال به خیلی سایت ها سر زدم و اما واقعآ دست استاد درد نکنه .ممنونم بخاطر شرایت ممنونم.

    محسن محمدرضاپورطبری
    18:55 - 1398/03/08
    پاسخ دهید

    با سلام و ادب
    خواهش میکنم خانم دانشپذیر
    همه از تلاش خودتون بود
    موفق و پیروز باشید

لطفا صبر کنید